Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak én látom azt, hogy nem...

Csak én látom azt, hogy nem vádliznak a nők?

Figyelt kérdés
Mindent csinálnak, minden szögperc irányból megedzik a feneket, combot, de vádlizni soha nem láttam még egyet sem, pedig 2 éve edzek heti 3x. Más is észrevette már ezt? Miért van ez, hogy ennyire elhanyagolják? Szerintem egy szép telt vádli ugyanúgy hozzátartozik az összképhez.
2023. márc. 13. 21:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
*néhány hónapja
2023. márc. 14. 14:19
 12/21 anonim ***** válasza:

Bámulni én sem szoktam, az azért bunkóság. Ettől függetlenül nyitott szemmel járok mindenhol, így a teremben is. 4 éve járok ugyanabba a terembe, én is tudnék mondani példákat, hogy melyik padon, gépen látok többségében nőket vagy férfiakat. Most hogy a kérdező felhívta rá a figyelmemet, én is ritkán látok nőket vádlizni. Mondjuk az ülő vádligépen eleve nem tudom mikor láttam utoljára embert.😊 És ez nem azért van, mert bámulok, hanem mint írtam, nyitott szemmel járok. Beszélgetek ezzel-azzal, látok ezt-azt. Tőlem ez még soha nem vett el értékes időt.😂😂 (Ezen jót röhögök azóta is, habár nem te írtad.)

2023. márc. 14. 14:51
 13/21 anonim ***** válasza:

Szoktak.

Off: inkabb a csajokra jellemzo a bamulas. Nem is a ferfiakat, hanem egymast nezegetik. :D Ma az egyik felulesezo kiscsaj eleg sotet pillantast vetett a keretben guggolo lanyra. Vicces volt. :D

2023. márc. 14. 15:59
 14/21 anonim ***** válasza:
9#az hogy megnézem a jó nőket nem egyenértékű azzal hogy figyelem mit csinál mert pont leszarom
2023. márc. 14. 16:23
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem konkrét lányokat bámulok, akikről tudom, hogy sose vádliznak.. a vádligépet látom, amin még nem volt nő amikor ott voltam.
2023. márc. 14. 16:29
 16/21 anonim ***** válasza:
lehet akkor vádliznak mikor nem vagy ott!
2023. márc. 14. 16:35
 17/21 anonim ***** válasza:
Biztos szégyenlősek.
2023. márc. 14. 16:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Még férfiként sem szoktam néha vádlizni.. Genetikát tekintve nagyon rossz a vádlim, így, ha nem rakom be edzés elejére, biztosan elfelejtem.. :D Nyilván ez nem jó mentalitás, de sajnos a vádli az tényleg olyan, hogy rengeteget számít a genetika.
2023. márc. 14. 17:45
 19/21 anonim ***** válasza:
nekem nem túl erős testrészem a.vádlim pont ezért bombázom mindig szét,ülővadlin is,nőket nem sokat látok
2023. márc. 14. 18:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem, nem csak te látod...
2023. márc. 14. 19:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!