Mindent csinálnak, minden szögperc irányból megedzik a feneket, combot, de vádlizni soha nem láttam még egyet sem, pedig 2 éve edzek heti 3x. Más is észrevette már ezt? Miért van ez, hogy ennyire elhanyagolják? Szerintem egy szép telt vádli ugyanúgy hozzátartozik az összképhez.
Bámulni én sem szoktam, az azért bunkóság. Ettől függetlenül nyitott szemmel járok mindenhol, így a teremben is. 4 éve járok ugyanabba a terembe, én is tudnék mondani példákat, hogy melyik padon, gépen látok többségében nőket vagy férfiakat. Most hogy a kérdező felhívta rá a figyelmemet, én is ritkán látok nőket vádlizni. Mondjuk az ülő vádligépen eleve nem tudom mikor láttam utoljára embert.😊 És ez nem azért van, mert bámulok, hanem mint írtam, nyitott szemmel járok. Beszélgetek ezzel-azzal, látok ezt-azt. Tőlem ez még soha nem vett el értékes időt.😂😂 (Ezen jót röhögök azóta is, habár nem te írtad.)
2023. márc. 14. 14:51
13/21 anonim válasza:
Szoktak.
Off: inkabb a csajokra jellemzo a bamulas. Nem is a ferfiakat, hanem egymast nezegetik. :D Ma az egyik felulesezo kiscsaj eleg sotet pillantast vetett a keretben guggolo lanyra. Vicces volt. :D
2023. márc. 14. 15:59
14/21 anonim válasza:
9#az hogy megnézem a jó nőket nem egyenértékű azzal hogy figyelem mit csinál mert pont leszarom
2023. márc. 14. 16:23
15/21 A kérdező kommentje:
Nem konkrét lányokat bámulok, akikről tudom, hogy sose vádliznak.. a vádligépet látom, amin még nem volt nő amikor ott voltam.
2023. márc. 14. 16:29
16/21 anonim válasza:
lehet akkor vádliznak mikor nem vagy ott!
2023. márc. 14. 16:35
17/21 anonim válasza:
Biztos szégyenlősek.
2023. márc. 14. 16:37
18/21 anonim válasza:
Még férfiként sem szoktam néha vádlizni.. Genetikát tekintve nagyon rossz a vádlim, így, ha nem rakom be edzés elejére, biztosan elfelejtem.. :D Nyilván ez nem jó mentalitás, de sajnos a vádli az tényleg olyan, hogy rengeteget számít a genetika.
2023. márc. 14. 17:45
19/21 anonim válasza:
nekem nem túl erős testrészem a.vádlim pont ezért bombázom mindig szét,ülővadlin is,nőket nem sokat látok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!