Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Zavar a kinézetem, a testalkat...

Zavar a kinézetem, a testalkatom és változtatni szeretnék mindenen. Hogyan kezdjek hozzá, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Első sorban ott kezdenék, hogy 21 éves srác vagyok, 168 cm magasságú, kb. 54 kg… Genetikailag is ilyen testalkatú vagyok. Édesanyám, édesapám, nagyszüleim is szintén ilyen testalkatúak mint én, tehát mondhatni nem könnyű az amit szeretnék. Alapjába véve 13-14 éves korom óta pajzsmirigy alulműködés betegséggel élek, naponta gyógyszert szedek rá, ezzel pótolva a hormonokat. 3 havonta járok kontrollra, orvoshoz vizsgálatra. De erről ennyit, nem is szeretnék többet írni róla. Csak gondoltam ide írom, hátha plussz infó lehet. (Édesanyám is ebben szenvedett, de neki sikerült “kinőnie” és már nem kell gyógyszert szednie..). Amit egyszerűen csak el szeretnék érni az az, hogy a normál, kortársaimhoz megfelelő testsúlyra felhúzzam magam mert már tényleg nagyon kezd idegesíteni és zavarni a testképem. Mit ajánlanátok nekem, mit hogyan csináljak? Pajzsmirigy orvosok azt javasolta, hogy kerüljem a tömegelőket, és a hasonló dolgokat mert az nekem pont nem tenne jót.. Ezeken kívül esetleg van más lehetőségem?

Ha igen, akkor mi?

Nagyon szépen köszönöm előre is a segítő válaszokat!

ma 02:16
 1/1 Kólauborkával ***** válasza:
Ilyen betegséggel szerintem ezt egy erre specializálódott orvossal beszéld meg, de esetleg valami gyógytornász is segíthet. Azért mondom, mert nem tudom milyen kondiban vagy és itt gyakorin fogsz kapni minden választ is, de én inkább az orvosokra hallgatnék.
ma 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!