Lehet változtatni a testalkaton?
Nem. A tested arányai nem fognak változni. De ha nem vagy túlsúlyos, valószínűleg jobban nézel majd ki, de ami még fontosabb, jobban érzed magad.
Ha nem vagy túlsúlyos, ne koplalj, ne próbálj kétségbeesetten fogyni, csak károdra válik.
Néz utána ezeknek:
Soha ne mondd, hogy soha!; Férjek gyöngye; Ne hozz ...
books.google.hu › books
Csak most érkeztem, és olyan éhes vagyok, hogy nem tudok várni a vacsoráig. ... Látszott rajta, hogy se nem beképzelt, se nem hiú, mert a nők, akiket Sander ...
Melanie Milburne, Lynne Graham, Lindsay Armstrong - 2016 - Fiction
még mindig sportrovat | csak az olvassa. én szóltam. minden ...
csakazolvassa.hu › meg-mindig-sportrovat
Ezert nem eszem mar regota kenyeret sem, ha igen az is fitnesz kenyer, de tesztat ... Van rajtam testszerte összesen 11189 gramm zsír, ez minden testtáj ... A másik meg az,hogy én gyenge izomzatú alkat vagyok,nem mindig tudom ... Én nagyra értékelem Béres Alexandra módszerét, és könyvét. annak idején, mikor kiderült ...
27 - KalóriaBázis Fórum
kaloriabazis.hu › post
Egyrészt 61 éves vagyok,és soha nem sportoltam,másrészt a próbálkozásaim ... Szerintem alkati kérdés is, de biztosan beleszámít az aktivitás még a túlsúly ... Zsiregetö torna, edzes nincs, hasizom gyakorlatoktol nem tünik el a zsir a hasrol. ... Péntek Enikő, Béres Alexandra, vagy csak rá kerestem a youtube-n "hasizom ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!