Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehet változtatni a testalkaton?

Lehet változtatni a testalkaton?

Figyelt kérdés
Engem mostanában eléggé érdekel ez a téma, hogy milyen az alkatom és ez alapján hogy érdemes öltözködni. Szóval vannak ezek az alkatok (pl homokóra, fordított háromszög, oszlopos, alma stb.) és én ahogy elnézem - meg amit írnak a cikkek az alapján- körte vagyok. Mindig is volt egy kis felesleg a lábamon amit már régóta le szeretnék adni, csak eddig valahogy sosem tudtam rászánni magam. De most elhatároztam, hogy szeretnék fogyni, szerintetek fogyókúra után változhat az alakom? És az vajon befolyásolja az alakom változását, hogy még nem múltam el 18? Magyarán: Ha most fogyókúrázom utána változni fog az alakom? Még változhat növekedés (öregedés) közben?

2020. jún. 18. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Ne fogyókúrázz. Válts életmódot, sportolj. Jelentős változást érhetsz el vele.
2020. jún. 18. 12:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A tested arányai nem fognak változni. De ha nem vagy túlsúlyos, valószínűleg jobban nézel majd ki, de ami még fontosabb, jobban érzed magad.

Ha nem vagy túlsúlyos, ne koplalj, ne próbálj kétségbeesetten fogyni, csak károdra válik.

2020. jún. 18. 15:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az alkat nem tud megváltozni, mert az a csontozat miatt olyan amilyen. Sporttal és normális étkezéssel szép tónusos izomzatot lehet elérni. Én pl. fordított háromszög vagyok, most némi túlsúllyal, de ettől még a vállam szélesebb maradt, mint a csípőm,csakúgy mikor vékony voltam,de akkor nem volt "sörhasam".
2020. jún. 18. 17:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
sportolj!! én is körte alkat vagyok, de annyi izmot szedtem a hátamra, hogy közel egyforma széles lett a csípőmmel. sokat csinosít az edzés
2020. jún. 18. 18:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:) Azt hiszem megfogadom a tanácsaitokat, nem fogok fogyókúrázni, de mostantól többet fogok sportolni! Mindenkinek ment a zöld, legyen szép napotok!
2020. jún. 19. 00:14
 6/6 anonim ***** válasza:
74%

Néz utána ezeknek:

Soha ne mondd, hogy soha!; Férjek gyöngye; Ne hozz ...

books.google.hu › books

Csak most érkeztem, és olyan éhes vagyok, hogy nem tudok várni a vacsoráig. ... Látszott rajta, hogy se nem beképzelt, se nem hiú, mert a nők, akiket Sander ...

Melanie Milburne, ‎Lynne Graham, ‎Lindsay Armstrong - 2016 - ‎Fiction

még mindig sportrovat | csak az olvassa. én szóltam. minden ...

csakazolvassa.hu › meg-mindig-sportrovat

Ezert nem eszem mar regota kenyeret sem, ha igen az is fitnesz kenyer, de tesztat ... Van rajtam testszerte összesen 11189 gramm zsír, ez minden testtáj ... A másik meg az,hogy én gyenge izomzatú alkat vagyok,nem mindig tudom ... Én nagyra értékelem Béres Alexandra módszerét, és könyvét. annak idején, mikor kiderült ...

27 - KalóriaBázis Fórum

kaloriabazis.hu › post

Egyrészt 61 éves vagyok,és soha nem sportoltam,másrészt a próbálkozásaim ... Szerintem alkati kérdés is, de biztosan beleszámít az aktivitás még a túlsúly ... Zsiregetö torna, edzes nincs, hasizom gyakorlatoktol nem tünik el a zsir a hasrol. ... Péntek Enikő, Béres Alexandra, vagy csak rá kerestem a youtube-n "hasizom ...

2020. jún. 20. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!