Edzés otthon egy fekpadal?
Van egy fekpadom illetve kB 80kg súlyom eddig
Kondi terembe nincs lehetőségem járni
Kéne egy edzesterv
Heti 3-4x edzenék
Nekem a lényeg hogy mozogjak illetve megorizzem az egészségem
Fekvenyomas Felhuzas Guggolas Mellrol nyomás bicepsz állva ami saját fejből is megy
A segítséget előre is köszönöm
"Van egy fekpadom illetve kB 80kg súlyom"
Az a 80 kiló nyilván előbb-utóbb limitáló tényező lesz az összetett gyakorlatok esetében, de izolációs gyakorlatok esetében például 80 kiló egy életre elég, úgyhogy nincs baj.
"Fekvenyomas Felhuzas Guggolas Mellrol nyomás bicepsz állva"
Ha még eveznél és/vagy húzódzkodnál is, illetve lenne egy vállfókuszú gyakorlatod (pl. oldalemelés) is, akkor meg is van a szelekció. Mi kell még?
Vettél egy fekpadot mi pedig ingyen személyi edzést fogunk tartani neked, jó az ötlet...
Ezt már linkeltem máskor is, de tessék itt vannak az alapok: https://www.youtube.com/watch?v=4cW0EmO12Lk&list=PLyqKj7LwU2..
Guggoláshoz hogy veszed fel a 80 kilót a fekpadról?🤔
Állig húzást is tudsz csinálni, bár az nem túl izületbarát, meg homlokra engedést (koponyatörést) is.
Attól függ mi a cél, 80 kg akár elég is lehet, ha csak simán mozogni akar, ahogy írta.
Egyébként alapgyakorlatokat csinálj, de ezeket fel is soroltad a kérdésedben. De egy osztott edzésterv sem kivitelezhetetlen ezzel, ha van két egykezes rudad.
Kedves 2es Sztem normálisan kérdeztem szimplán tanácsot kértem nem pedig hogy tarts nekem edzést
Ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor nem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!