Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó ez az edzésterv?

Jó ez az edzésterv?

Figyelt kérdés

Hétfő: váll, futás.

Kedd: pihenő

Szerda: láb, tricepsz, bicepsz

Csütörtök: hát

Péntek: mell

Hasazni minden edzésnél szoktam és vádlizni is többször vádlizom egy héten.

A mellét és a hátat együtt nyomtam, de külön szedtem. Azóta jobban meg tudom edzeni a hátat, mint mell után.

Azon gondolkodom, a hátat szerdára teszem és hozzá a tricepszet.

Az nem baj, hogy jelenleg csütörtökön van a hát, másnap a mell? Tehát, nem megterhelő e így túlságosan a vállnak.

Nem vagyok kezdő, sok éve edzek.

2023. márc. 1. 13:30
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

"Nem vagyok kezdő, sok éve edzek"

Akkor tudnod kéne, hogy ez nem edzésterv, csak egy felosztás, egy testrészfelsorolás, ami magában semmilyen információt nem hordoz. Gyakorlatszelekció, RPE, intenzitás, volumen, cél? Az alapján hogy véleményezzünk bármit is, hogy "csütörtök hát, péntek mell"?

2023. márc. 1. 13:32
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Mire kellene jónak lennie?
2023. márc. 1. 14:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek, valamire, valamihez biztos jó.😊
2023. márc. 1. 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Eleg kezdetleges, logikatlan. Kezdonek tunsz
2023. márc. 1. 18:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Miért kezdetleges?
2023. márc. 2. 06:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Hat pl h a labat karral edzed ami a legnagyobb izomcsoport.. de a vall kulon van kardioval 🤔 Azt se ertem h vallnak meg miert lenne megterhelo az h hat utani nap mellezel? Hat edzesen max a hatso vallad kap kicsit, mellnel meg az elulso. Inkabb csinalj sztem sima pplt, de ha 4 fele bontod akkor pl: lab, mell/tricepsz v bicepsz, hat, vall/bicepsz v tricepsz.
2023. márc. 2. 10:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mell - tricepsz is jó volt!
2023. márc. 5. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!