Hogyan legyen hatásos az otthoni edzés?
Itt az étkezés oldalára gondolom főleg.
Nem profi testépítő szeretnék lenni, csak, hogy látszódjon valami rajtam. Eddig saját testsúlyos edzést csináltam, már valami kezd látszódni szerencsére, viszont nem tudom hogyan kéne hatásosan csinálni, sajnos elég hülye vagyok a témában, szóval abban a szituban vagyok, hogy fogalmam sincs mit csinálok, csak csinálom😅.
Na a kérdés viszont az, hogy amiket neten látok étrendet azokat mennyire jó, ha követem?
Illetve ilyen fehérjepor cuccokat az esetemben mennyire kell nyomni? Mármint ha kell egyáltalán...
Légyszi ne hurrogjatok le, tényleg annyira nem értek hozzá, mint amennyire látszik😁
Menjél el fát vágni vagy betonozni azzal többet érsz.
Pénzt is kapsz érte, meg izmosodni is fogsz.Nem csak felfújt műizmaid lesznek, hanem használható igazi muszklik.
Először is ami kell neked az a fehérje,ami az izom növeléséhez szükséges, testsúlykilogramként 2-gram. Ez azt jelenti hogy 60-kg-os fiúnak,napi 120 gram fehérjére van szüksége, hogy izmot tudjon építeni. Mit nevezünk fehérjéknek,csirke,hal,tojás,mogyoró,bab, ezek nagyjából a testépítő kaják.
Aztán kell szénhidrát,amiből testsúlykilogramként 4-gram kell,azaz egy 60-kg-os gyereknek 240-gram szénhidrátra lessz szüksége napi) szénhidrátok. Krumpli,rizs,zöldség,nagyjából ennyi!
És ajánlatos a súlyzós edzés,mert így nem igazán lessz eredményes a dolog otthoni edzéssel, főleg Súlyok nélkül
Egy pár súlyzóra érdemes beruházni, nagyon sokat segít. Az előregyártott étkezi minták lehetnek jók, de ezek drágák, vagy sok idő kell elkészíteni, tehát egész nap főzni kéne, vagy nem reális, hogy 2-3 óránként egyek, mert nem engedi az időm...
60kg vagyok, arra figyelek, hogy 90g fehérje minimum meglegyen minden nap. A fehérjepor még segíthetne is, csak 4x annyiba kerülnek mint 2 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!