Otthoni, hatásos torna?
Figyelt kérdés
Sziasztok otthon végezhető, kevés eszközös és tényleg hatékony edzést, tornát bármit szeretnék, csak nem tudom melyikkel kezdjem. Nektek melyik vált be?
Fogyni szeretnék elsősorban.
2021. aug. 1. 13:08
1/8 User738294926 válasza:
Chloe Ting videóira keress rá YouTube-on. Kezdőknek elég fárasztó lesz, viszont látványos a végeredmény.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem. Tapasztalatod van vele?
2021. aug. 1. 14:00
3/8 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom az ő videóival hogy kicsit se hatásosak, pedig nem kevés idő elpocsékoltam vele.
Viszont sajnos nem tudok neked mást ajánlani mert én elkezdtem bejárni edzésre nem pedig otthon nyomom. De ez nem azt jelenti hogy otthon nem lehet eredményt elérni!
4/8 anonim válasza:
Szex, izomból, van tapasztalatom 😁
5/8 User738294926 válasza:
Kinek mi. Nekem a Chloe Ting féle videók beváltak:))
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. aug. 2. 10:12
7/8 anonim válasza:
Fogyashoz nemjok az ilyen egyhelyben tornazgatasok. Nem eget tul sok kcalt.. Kardiozni kene, melle etrend meg sulyzos edzes h vmi formad is legyen..
8/8 anonim válasza:
Ahogy irtak, kardio kell neked meg termeszetesen egészséges étrend. A kardió 1-2 hétig kemény lesz, de megeri erőlködni. Youtube: heather robertson-t ajanlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!