Szobabicikli és otthoni torna hatásos?
Fiatal nő vagyok és mostanában felszalad rám jó pár kiló.Nagyon szeretném mozgással leadni. Viszont én nem lakok túl jó környéken és mire hazaérek a munkából nem tudok elmenni futni (és őszintén szólva nem is merek).
Konditerem nincs a közelben, és pénzem se nagyon van rá, főleg hogy még utazásért is fizetni kell ugye hogy eljussak.
Szeretnék venni egy szobabiciklit és arra lennék kíváncsi, hogy ha szobabiciklizek és mellé tornázok az mennyire hatásos? Azzal le menne a hasamról a felesleg? illetve formálhatom a fenekem/combom?
köszönöm :)
hát nekem is minimum 10 kg-ot kéne fogynom.és azért gondoltam a szobabiciklire, mert az árban is elég jó (futópadon gondolkoztam, de nagyon drágák és nem igazán tudom azt hova tenni a lakásban)nekem leginkább a hasam problémás, de combot, feneket is formázni szeretném, illetve onnan is kéne pár centit lefaragni.
Hát ha olyan elszánt vagy és kitartó, hogy még tornázni is fogsz a bicajozás mellet, akkor a siker biztos nem marad el, és formálódni is fogsz! Úgyhogy hajrá!
Egyébként először én is futópadon godnolkodtam, de már nagyon örülök, hogy végülis a bicikli mellett döntöttem, mert biciklizni könnyebb, mint futni, és ugyanolyan hatásos. Úgy értem, hogy túlsúlynál nem terheli úgy meg az izületeket. Bár a Te tulsulyod nem olyan vészes, hogy ne birjanak el az izületeid. Szóval sok sikert! Vágj bele bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!