Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szobabicikli és otthoni torna...

Szobabicikli és otthoni torna hatásos?

Figyelt kérdés

Fiatal nő vagyok és mostanában felszalad rám jó pár kiló.Nagyon szeretném mozgással leadni. Viszont én nem lakok túl jó környéken és mire hazaérek a munkából nem tudok elmenni futni (és őszintén szólva nem is merek).

Konditerem nincs a közelben, és pénzem se nagyon van rá, főleg hogy még utazásért is fizetni kell ugye hogy eljussak.

Szeretnék venni egy szobabiciklit és arra lennék kíváncsi, hogy ha szobabiciklizek és mellé tornázok az mennyire hatásos? Azzal le menne a hasamról a felesleg? illetve formálhatom a fenekem/combom?

2011. febr. 7. 10:03
 1/4 anonim válasza:
100%
Én a szobabiciklit nagyon tudom Neked ajánlani. Bár rajtam nem csak néhány kg felesleg volt, hanem sokkal több, de én 1/2 év alatt több mint 20 kg-tól szabadultam meg. Persze az étkezésemen is módosítottam, de minden nap lelkiismeretesen szobabicikliztem - illetve szobabiciklizek azóta is . Nekem nagyon bevált.
2011. febr. 7. 10:23
 2/4 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

hát nekem is minimum 10 kg-ot kéne fogynom.és azért gondoltam a szobabiciklire, mert az árban is elég jó (futópadon gondolkoztam, de nagyon drágák és nem igazán tudom azt hova tenni a lakásban)nekem leginkább a hasam problémás, de combot, feneket is formázni szeretném, illetve onnan is kéne pár centit lefaragni.

2011. febr. 7. 10:32
 3/4 anonim válasza:
100%

Hát ha olyan elszánt vagy és kitartó, hogy még tornázni is fogsz a bicajozás mellet, akkor a siker biztos nem marad el, és formálódni is fogsz! Úgyhogy hajrá!

Egyébként először én is futópadon godnolkodtam, de már nagyon örülök, hogy végülis a bicikli mellett döntöttem, mert biciklizni könnyebb, mint futni, és ugyanolyan hatásos. Úgy értem, hogy túlsúlynál nem terheli úgy meg az izületeket. Bár a Te tulsulyod nem olyan vészes, hogy ne birjanak el az izületeid. Szóval sok sikert! Vágj bele bátran.

2011. febr. 7. 10:46
 4/4 anonim ***** válasza:
A szobabicikli valóban nagyon hatásos tud lenni, ha valóban jól csinálod, és kicsit még formálni is tudod vele az izmaidat, viszont ez utóbbit nem olyan mértékben, hogy ebből a szempontból igazán hatásosnak mondható legyen. Továbbá megfelelően kivitelezett futással (igen, lehet hóban-fagyban is gond nélkül futni) a szobabiciklizésnél is hatékonyabban tudsz fogyni, és a biciklire szánt pénzből vehetsz ahelyett olyan felszerelést is otthonra, amivel viszont rendkívül jól tudsz izmot építeni a fenekedre és a combodra, ezért én inkább ezt javasolnám.
2011. febr. 7. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!