Hasra milyen otthoni edzéseket tudnék végezni, ami kellően hatásos?
A kaján nem vehetek visszább, mert kell a többi izom fejlődéséhez, amúgy nagyon vékony vagyok, minden súly, amit feltudok szedni, az egyből a hasamra megy, teljesen aránytalanul. Látszik a medence csontom, látszanak az alsó bordáim, mégis sörhasam van. Ilyen apukás.
24 éves férfi vagyok...
Szia!
Én is sokáig a hasammal nem voltam elégedett
Igazából rengeteg jó és hasznos videó ugrik fel youtubon, ha beírod hogy "ripped abs workout" vagy valami hasonlót. Fraser Wilsonnak nagyon jó 10 perces videói vannak, de instagrammon is sok ötletes hasedzés van.
Nekem ez nagyon bevált, bár ez minimális eszközhasználatot igényel:(ha van a közeledben street workout pálya, akkor ki vagy segítve, de csak találsz egy kb. 2 méter magas vízszintes, stabil rudat, pl faág vagy valami)
-5×30mp függeszkedésben lábemelés
-5×30mp függeszkedésben lábemelés nyújtott lábbal
-3×30mp "ablaktörlő" (nézz róla videót, kicsit nehéz, de elég hatásos💪🏻)
-5×30mp L-tartás függeszkedésben
És utána ha van kedved néhány sorozat russian twist, felülés súlyzóval (fontos hogy súlyzóval, mert az vastagítja a hasizmokat)
Az étrend is fontos, sok fehérje, kevés zsír és persze sok víz
Remélem tudtam segíteni
Sok sikert, hajrá!💪🏻
Nagyon szívesen, remélem tudtam azért segíteni!
És még egy tipp: a youtube videókat váltogasd, mert a hasizom elég hamar hozzászokik a terheléshez.
És szerintem hetente akár 3× is edzhetsz rá, de 30perc felett már csak időpocsékolás. Inkább legyen kevesebb, de intenzívebb💪🏻💪🏻
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!