Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hasra milyen otthoni edzéseket...

Hasra milyen otthoni edzéseket tudnék végezni, ami kellően hatásos?

Figyelt kérdés
Mell hát váll bicepsz tricepsz stb re mindenre megvannak a megfelelőnek érződő gyakorlataim, viszont a has edzésem az nagyon nulla kb. aztán ráadásul a hasam zavar a legjobban, ha befeszítem és kitapogatom akkor alatta izmos, érezni a kockákat is, de van rajta vagy 2-3 centi zsír, szalonja háj, stb, ami befeszítetlen állapotban olyan sörhasas. Ezt nyárra elakarnám tűnteni. Milyen gyakorlatokat javasoltok rá? Itthon edzek. Egyelőre csak felüléseket kezdtem el csinálni. Kb 4x20 at tudtam megcsinálni meg 2x15 öt. Aztán teljesen ki is fulladtam. De ez akkor is gondolom nagyon kevés az eredmények eléréséhez.
2022. jan. 9. 18:42
 1/4 A kérdező kommentje:

A kaján nem vehetek visszább, mert kell a többi izom fejlődéséhez, amúgy nagyon vékony vagyok, minden súly, amit feltudok szedni, az egyből a hasamra megy, teljesen aránytalanul. Látszik a medence csontom, látszanak az alsó bordáim, mégis sörhasam van. Ilyen apukás.

24 éves férfi vagyok...

2022. jan. 9. 18:43
 2/4 anonim válasza:
49%

Szia!

Én is sokáig a hasammal nem voltam elégedett

Igazából rengeteg jó és hasznos videó ugrik fel youtubon, ha beírod hogy "ripped abs workout" vagy valami hasonlót. Fraser Wilsonnak nagyon jó 10 perces videói vannak, de instagrammon is sok ötletes hasedzés van.

Nekem ez nagyon bevált, bár ez minimális eszközhasználatot igényel:(ha van a közeledben street workout pálya, akkor ki vagy segítve, de csak találsz egy kb. 2 méter magas vízszintes, stabil rudat, pl faág vagy valami)

-5×30mp függeszkedésben lábemelés

-5×30mp függeszkedésben lábemelés nyújtott lábbal

-3×30mp "ablaktörlő" (nézz róla videót, kicsit nehéz, de elég hatásos💪🏻)

-5×30mp L-tartás függeszkedésben

És utána ha van kedved néhány sorozat russian twist, felülés súlyzóval (fontos hogy súlyzóval, mert az vastagítja a hasizmokat)

Az étrend is fontos, sok fehérje, kevés zsír és persze sok víz

Remélem tudtam segíteni

Sok sikert, hajrá!💪🏻

2022. jan. 9. 18:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod
2022. jan. 9. 19:08
 4/4 anonim válasza:

Nagyon szívesen, remélem tudtam azért segíteni!

És még egy tipp: a youtube videókat váltogasd, mert a hasizom elég hamar hozzászokik a terheléshez.

És szerintem hetente akár 3× is edzhetsz rá, de 30perc felett már csak időpocsékolás. Inkább legyen kevesebb, de intenzívebb💪🏻💪🏻

2022. jan. 9. 19:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!