Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Teljesen összezavarodtam....

Teljesen összezavarodtam. Most akkor naturálon heti egyszer vagy heti kétszer ajánlott megedzeni az izmokat? Totál mást mond minden edző és mindenhol az ellenkezőjét olvasom az állításoknak.

Figyelt kérdés

Az egyik, hogy naturálon a heti kétszeri edzésnél garantált a túledzés, az kokszosoknak van, mert ők bírnak regenerálódni.

Másik, hogy pont a naturáloknak kell heti többszöri edzés a fehérjeszintézis miatt. Kokszosnak viszont elég heti egyszer.

Minél többet olvasok annál nagyobb a zavar.

Annyit tudok biztosan, hogy az időm/lehetőségem miatt teljes testes edzést tudok végezni, többi más az őskáosz.

2023. febr. 26. 15:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mindegy, mert a hetente elvégzett munkasorozatok száma a lényeg. Hogy te ezt hogyan osztod fel, az egyéni preferencia kérdése.
2023. febr. 26. 21:55
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, a mérleg nálam is az izom kétszeri megedzésére mutat.

Annyi kérdésem lenne még, hogy mi van ha nem a heti összvulement nézném?

Mert szinte mindig 2 max 3 naponta tudok tolni egy teljes testest.

Szoval mennyi legyen a volumen egy edzésen egy izomra, ha azt 72 max 96 óránként újra megedzem. Mennyiből regeneralodik biztisan?

A sorozatok nálam RPE 8-9.

Köszi!!

2023. febr. 27. 19:53
 13/14 anonim ***** válasza:
49%
Nekem az 1 valt be. Max azt edzem 2x amit fel akarok hozni
2023. febr. 27. 22:42
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Számolhatod kéthetente is, ha nem szimmetrikusak a heteid. Nem ezen fog múlni, csak hetivel könnyebb számolni. A lényeg hogy következetes legyél és tudd figyelni, hogy tényleg erősödsz-e.
2023. febr. 28. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!