Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valóban nem ajánlott a push-pu...

Valóban nem ajánlott a push-pull-leg edzés?

Figyelt kérdés

[link]

Hiteles ez a Bosnyák Máté? Ki ő amúgy?

2022. okt. 22. 00:49
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Senki sem tudja, hogy ki ez, de ez az edzésterv is ajánlott. Sokan szeretik, sok embernek működik is, valaki mást szeret, akkor az máshogy csinálja. A problémák nem itt vannak, hanem a rossz kajálásokon és hanyagul végzett gyakorlatokon általában.
2022. okt. 22. 01:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem általánosságban nem ajánlott szerinte hanem kezdőknek.Ezzel egyetértek,teljesen felesleges kezdőknek heti 6 napot járni bár amúgy senki nem ajánlja nekik ezt a felosztást,teljes test vagy alsó/felső felosztást szokták ajánlani általában.

#1-et tudom ismételni,a felosztás csak egy kicsi része az egyenletnek,bármelyik felosztással jó eredményt fogsz elérni ha a többi tényező rendben van.

2022. okt. 22. 04:45
 3/7 anonim ***** válasza:
41%

Ahogy írták, nem csak a felosztásodon fog múlni a fejlődés. Bro-splittel is lehet fejlődni és ppl-t is lehet szarul csinálni, önmagában sokat nem mond a felosztás. Heti/alkalmankénti munkasorozat izmonként többet mond. Márpedig ez akkor lesz optimális, ha egy izmot egy héten kétszer megedzel. Ha neked ehhez elég háromszor-négyszer lemenni, akkor jó neked.

A srác ráadásul nem néz ki sehogy.

2022. okt. 22. 12:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Kezdőknek,valóban nem való,de aki ezt a felosztast hirdeti, általában hozzá is teszi mindig,annyira alapvető. És ahogy a 3mas írta, ha nem tudomanyoskodsz is kb ugyanott leszel,annyi különbséggel,hogy Bro split sok esetben kenyelmetlen és kínlódás úgy,hogy ez abszolút nem indokolt,meg talán, ami ennél is gázabb,hogy nagyobb esélyed van lesérülni a szinte minden esetben fennálló tuledzes és olyan gyakorlatok miatt,amiket nem kéne csinálni. De összességében,kb, ugyanúgy fog kinézni,hisz a test magától is megoldja azokat,amiket te tudatosan tennél sok esetben. Hozzuk példának a deload-ot. Régen,fogalmam sem volt,hogy mi az,de a testem ösztönösen is alkalmazta ezt,mert bizonyosan időközönként eljött egy időszak,mikor nem mentek akkora sulyok es kenytelen voltam visszabb venni.
2022. okt. 23. 00:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Vagy,hogy túl sok volument csinaltam régen,de ezzel együtt sokkal nagyobb is volt az étvágyam, többet aludtam és valahol ezzel kompenzalt a testem. Szoval a szervezet okos,es ha netán hülyeséget csinálsz,ő abból is kihozza azt,amire szüksége van. Ami pedig a kulonbseg,ha tudatosan csinalod forma tekinteteben,nem sok, pár százalék. Ezert van az,hogy ugyanúgy néz ki a régi módszereket követő ember,mint te,aki ismeri az összes új kutatást és alkalmazza.
2022. okt. 23. 00:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Tudja valaki hova valósi a gyerek vagy miféle ez a tájszólás? Nem cikizésből kérdezem, tényleg érdekel.
2022. okt. 23. 13:59
 7/7 anonim ***** válasza:
én nem hallok tájszólást
2023. jan. 26. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!