Valóban nem ajánlott egy idősebb francia autó?
Annyiból problémásabb, mint mondjuk egy német, hogy sok javítás bonyolultabb. Pl. van olyan francia kocsi, amibe egy izzócseréhez le kell venni a lökhárítót.
Meg az elektromos hibák miatt szidják őket sokan.
De ha jó állapotba van, gazdás autó, akkor jó lehet. Bár én inkább németet vennék, ennyi pénzért Golf IV, Golf V, Passat B5.5, VW Touran egész jó van már.
Én a helyedben inkább egy BMW 318d-t vennék, az legalább autó, nem úgy mint ezek a francia bontószökevények. Kényelmes is, meg jobban is néz ki.
Egyszerűen nem értem miért hájpolják ennyire a francia kocsikat, mikor látható módon csak felülsz vele arra a bizonyos rollerre.
Én se vagyok francia autó-párti, de ennyiért BMW-t se vennék, ha nincs még pluszba ezen felül fél-1 millió forintod a fenntartására.
Én a VW konszern hasonló évjáratú autóit nézném inkább. Golf 5, Golf Plus, Touran, Skoda Octavia... lehetőleg 1.9 TDI vagy PD TDI motorral
Nem összességében a francia autokkal van baj hanem egyes tipusokkal,amibe pontosan a c4 is bele tartozik......én menekülnék.
Ha ennyire franciat szeretnel vegyel egy clio-t vagy megane-t,azokkal sokkal jobban jarsz.
Octavia jó lehet
Golf IV-ből is lehet kifogni jót, igaz csak a kínálat legtetején kb. De ilyen millió körül már nagyon jók vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!