Valóban ajánlott ennyire aprólékosan végig menni a "motoros létrán", mielőtt komolyabb motort veszek?
Igen érdemes végig lépcsőzni a kategóriákat hacsak nem szeretnél tolókocsiban vagy koporsóban kikötni.
2 ismerősöm járt már pórul. Az egyik 250cm3 nagy robogót használt és átült kipróbálni egy 700cm3 gyorsulásit.
Kicsit ráhúzott az egyik kanyarnál és borult egyet, ez az egyik lábába került.
A másik ismerősömnek fél éve volt hayabusája ő hídon esett egyet és a barátnőjével együtt meg is haltak .
Babetta helyett szerintem kezdhetsz 125cm3-vel is de mindenképp kell fokozatosan lépkedni
35 elmultam mikor elvegeztem a motoros tanfolyamot (no letemre!), ahol 250es Hondaval tanitottak menni.
Mikor meglett a jogsi, kibereltem egy ugyanolyan motort es egy hetveget atmotoroztam vele, de ereztem hogy kell az erosebb.
Kovi alkalommal egy 650-es V Start bereltem, amivel kb. 2-3 hetvegen mentem. Az elejen para volt a meret meg az ero, de hamar beleszoktam.
Mikor ujra mentem berelni a 650es nem volt bent, adtak egy C50 800-as Suzukit, na azota nem is berlem mar a kisebbet, sot a parom 1200es HD-ja utan mar en is az erosebb motorok fele kacsintgatok.
ugy csinald, ahogy neked jo/kenyelmes/biztonsagos
szerintem butasag a legaljan kezdeni ha mar a jogsid megvan
babetta azoknak valo, akik epphogy megtanultak biciklizni :D
baromság
mellesleg a cb500 sem egy aszfaltszaggató
valszeg az ismerős annó babettázott, simsonozott éd nehogymá' neked egyből jobb motorod legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!