Melyik autó ajánlott autópályára?
Itt ne hallgasd senkire!
Vagy hülyesèget írnak,vagy fikàznak,kötekednek,trollkodnak.
Èn pl. Sokat olvasgattam utàna,hogy kinek mi jött be.
Volt egy elkèpzelèsem,beszèlgettem màsokkal ès vègül döntöttem ès negvettem az autót.
Nem írom le milyet vettem mert ahogy màr írtam sok itt a túl okoskodó,beszólogatós,fikàzó.
A TDI is hangos lesz, de kevesebbet fog fogyasztani. Az autód azért hangos, mert 20 éves, és gyenge a zajszigetelése.
Ha autópályán is csendben akarsz autózni, akkor a prémium kategória felé kell nézelődni, vagy legalább a modernebb középkategóriások felé, mivel ezeknek jobb a zajszigetelése. Végső soron azon múlik, nem a fordulatszámon.
Sok autópályázásra jobb a dízel, mert jóval takarékosabb. Karakterénél fogva jóval kisebb is a fordulatszám, mint egy szívó benzinesnek. A turbó benzinesek sem forognak annyit pályán, mert a feltöltés miatt már alacsony fordulaton rendelkezésre áll a maximális forgatónyomaték.
Nem kell 6 sebességes autó. Nem a fokozatok száma a lényeg, hanem az áttétel. Ha alacsony fordulatot akarsz, akkor hosszú áttétel kell, ahhoz viszont megfelelően erős motor is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!