Olcsó bmwt nem ajánlott venni?
Olcsó: >1.000.000Ft
Azt mondogatják, hogy az olcsó bmwk szét vannak hajtva. Ez mennyire igaz?
Ez nem az az oldal, ahol jó ilyen kérdést feltenni - akik válaszolnak neked, azoknak többségiben fingja sincs, hogy milyen egy régebbi BMW.
Nekem volt egészen idén nyárig egy E36-os 325i kupém. Gyári, másfél éve vettem Németországban 2200 euróért, igazoltan első tulajdonosától.
Kellett-e rá költeni? Igen. Nem is keveset. Mindig volt valami idegesítő apróság, vagy nem annyira apróság. Fogyasztása is durva volt, 15 liter lement neki, ha éppen kedvet kaptam a hathengeres hangjához.
Megérte-e? Abszolút mértékben. Hatalmas élmény volt vele bárhová menni, imádtam, sajnos muszáj volt megválnom tőle anyagi okokból, pedig meg akartam tartani, már csak befektetésnek is - lassan annak is elmegy egy szép E36 kupé vagy kabrió.
Ha megbízható használati tárgyat akarsz, ami elmegy A-ból B-be, és nem eszi le a gatyád, ne vegyél BMW-t, 3 millióért se.
Ha Autót akarsz, nagy betűvel, amit lehet szeretni, és nem csak az úticél, hanem maga az utazás is számít, valamint nem félsz a költségektől, akkor bele lehet vágni.
Mindenesetre nem árt mellé egy autó ami működik is az esetek többségében. :)
a BMW igényli a szervízt úgy fogalmaznék
ismerős vett 4éve egy E46-ot 1400000ért akkor volt 11éves az autó rá kellett költeni 800000et lengőkarok, lengéscsillapitó, kettőstömegű, kupéung +chip azóta megy mint a rakéta és semmi baja
"Ez nem az az oldal, ahol jó ilyen kérdést feltenni - akik válaszolnak neked, azoknak többségiben fingja sincs, hogy milyen egy régebbi BMW. "
Tényleg nem tudom, hogy milyen egy régebbi BMW mivel sosem álltam olyan rosszul anyagilag, hogy egy 25 éves koporsót vezessek. A helyzet viszont az, hogy ezeket a tragacsokat a 18-25 éves korosztály veszi meg előszeretettel. (Aki ezen a korosztályon túl esik és még mindig itt tart annak szerintem ideje lenne elgondolkodni, hogy mit rontott el.) Ez a korosztály pedig előszeretettel széthajtja, mert mégis mi másért kéne egy prémium autó erős motorral egy kezdő vezetőnek ha nem azért hogy száguldozzon? Arról nem is beszélve, hogy többségük maximum évente-két évente cserél gazdát.
Az olcsó német prémiumnak is kétszer örül az embere. Amikor megveszi és amikor eladja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!