Még mindig skinny fat vagyok? Hogyan tovább? (Kép)
Sziasztok.
4 hónapja kezdtem életmódváltásba: elkezdtem edzeni (itthoni körülmények, de van rudam és kézisúlyzóim, meg egy rahedli tárcsám hozzájuk) , illetve kalóriadeficites diétába kezdtem (előtte 6 évig semmit sem sportoltam és borzalmasan ettem).
Az a kérdésem, hogy a képek alapján most az étkezéssel hogyan tovább? Legyek szinentartó kalóriabevitelen és folytassam az edzést progresszív túlterhelés megvalósításával, vagy maradjak a deficitnél? Még mindig skinny fatnek számítok, vagy ez már átlagember testalkatnak minősül?
Továbbá azt szeretném megtudni mennyi lehet a testzsírszázalékom jelenleg. 25 körül?
A képek:
Innen indultam 4 hónapja:
Itt vagyok 104 kg. (187 cm vagyok).
Itt tartok most:
Itt vagyok 91 kg.
Mint látjátok, a súlyom most is elég sok a magasságomhoz képest. Sajnos, mint látható, elég szar a genetikám, azaz könnyen szedek fel zsírt, de izmot nehezen. Az étrendem nem tökéletes, csak a fehérjét és kalóriát számolom, de fehérjéből is csak 100-110 grammot tudok megenni egy nap (sajnos a fehérjedús ételek nagyon drágák, ez az oka).
Merre tovább tehát? Kalóriadeficit vagy szintentartás (body recomposition)?
Ha deficit, mennyire agresszív? Illetve nyárra mennyire megvalósítható egy 17-18% körüli tzs?
Előre is köszi a segítséget.
25f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!