Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ebből mit tudnék elérni...

Ebből mit tudnék elérni nyárra? (képpel)

Figyelt kérdés

Fél éve edzek, ezalatt nagyon betömegeltem. Kicsit szélesebb lettem és jött egy csöpp izom is, viszont sok zsírt is felszedtem, egy 10kg felesleg van rajtam.

Szeretnék nyárra leszálkásítani.

Van egy feszítés nélküli képem, béna fényekkel, jelenleg ilyen a fizikumom:

[link]

Szerintetek mit tudok kihozni ebből, jó forma lesz nyárra ez ha leszálkásítok?

2023. jan. 31. 21:15
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Amúgy nem tudom miért ennyivel fejlettebb a hátam, csináltam még egy képet és hátulról sokkal jobban nézek ki, mint szemből:

[link]

2023. febr. 2. 11:42
 22/29 anonim ***** válasza:

Szimpla genetika.

Mindenki máshova hízik. Én valamennyivel szerencsésebb vagyok, mert a legtöbb a lábamra megy, viszont, mivel 40kgot fogytam, így kb sosem leszek szemből olyan, mint a hátam, mert szemből a bőr sokkal jobban meg van nyúlva.

Szard le, eddz tovább, ebből kell gazdálkodni. Sajnos nem mindenkinek van top genetikája.

2023. febr. 2. 12:26
 23/29 anonim ***** válasza:
69%
Nincs neked sérved? A hasplasztika-sérvműtét előtti fotók szoktak így kinézni, mint a te hasad ezen a képen.
2023. febr. 2. 13:04
 24/29 A kérdező kommentje:
Elvileg kiskoromban volt köldöksérvem de azt mondták, hogy azóta minden rendben és én sem tapasztaltam semmi rendellenességet.
2023. febr. 2. 13:10
 25/29 anonim ***** válasza:
19%
Nem a te sportod ez öcsisajt, nagyon rossz genetikád van
2023. febr. 6. 14:25
 26/29 anonim ***** válasza:
Jó a hátad, a farizmod meg… Attól kész vagyok. Azért a váll/mellkas/has még pár év. Ha rendesen kondizol/szálkásítasz, lehet jó fizikumod. Mennyi idős vagy? Súly/magasság? (Izomépítő újrakezdő F).
2023. febr. 12. 16:21
 27/29 A kérdező kommentje:

21 éves vagyok, 190 cm. Amikor a kép készült akkor 95kg voltam, azóta már szálkásítok egy ideje és jelenleg 91kg vagyok, olyan 82-83kg lenne a cél.

Régen edzettem, de abbahagytam egy kis időre, akkor így néztem ki:

[link]

[link]

Most félév újrakezdés után úgy nézek ki, ahogy fent a #21-es kommentben és a kérdésben linkeltem.

2023. febr. 12. 16:29
 28/29 anonim ***** válasza:
Azta, egyre komolyabb💪🏻🔥.
2023. febr. 12. 19:27
 29/29 anonim ***** válasza:
Remélem, visszakapod az ütős formádat🔥.
2023. febr. 12. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!