Ebből mit tudnék elérni nyárra? (képpel)
Fél éve edzek, ezalatt nagyon betömegeltem. Kicsit szélesebb lettem és jött egy csöpp izom is, viszont sok zsírt is felszedtem, egy 10kg felesleg van rajtam.
Szeretnék nyárra leszálkásítani.
Van egy feszítés nélküli képem, béna fényekkel, jelenleg ilyen a fizikumom:
Szerintetek mit tudok kihozni ebből, jó forma lesz nyárra ez ha leszálkásítok?
Hát figyelj vállra már ne nagyon edzél szerintem, a végén be se férsz a strandon az öltözőkabinba...
Kezdj el futni, adj el 13-15 kilót, ez segíthet rajtad.
Minden harmadik pali izmos a strandon? Nem tudom hová jársz, de az emberek többsége elhízott, vagy vékony, a maradék 10%-on meg látszik, hogy edz, de semmiképp sem Mr olympia kategória senki sem..
Kérdező:
"És ha leszálkásítok, akkor nyárra lehet olyan a forma, hogy a strandon utánam néznek? Vagy ez még kis tömeg ahhoz?"
Miért akarod, hogy utánad nézzenek? Miért akarsz szálkás lenni? A közösségi média lehet, hogy elhiteti veled, hogy milyen jó szálkásnak lenni, de az nem a valóság. A valóság az, hogy sokaknak még a 15% testzsírt is nehéz tartani.
Sosem azért eddz, hogy jól nézz ki, legalábbis naturálban. Majd 3-4-5 év edzés után jól fogsz kinézni, ha normálisan eszel, jó a regenerációd, és keményen edzel, ennyi.
Ez viszont ránézésre 20% tzs minimum, szóval ez nem 10kg felesleg lesz, inkább 15. De attól függ, mennyire akarsz szálkás lenni.
#14 most csináltam egy képet elölről is, nem tudom ebből mennyi látszik mert rosszak a fények meg a minoseg is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!