Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ebből mit tudnék elérni...

Ebből mit tudnék elérni nyárra? (képpel)

Figyelt kérdés

Fél éve edzek, ezalatt nagyon betömegeltem. Kicsit szélesebb lettem és jött egy csöpp izom is, viszont sok zsírt is felszedtem, egy 10kg felesleg van rajtam.

Szeretnék nyárra leszálkásítani.

Van egy feszítés nélküli képem, béna fényekkel, jelenleg ilyen a fizikumom:

[link]

Szerintetek mit tudok kihozni ebből, jó forma lesz nyárra ez ha leszálkásítok?

2023. jan. 31. 21:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
69%
Igazából mivel még kezdő vagy ezért deficitben is fogsz tudni izmosodni. Nyárig van még fél év, szóval addig még szedsz fel izmot, plusz lemész olyan 14 százalékos testzsírra, akkor bőven látszódni fog egy forma, amire már felcsillannak, hogy ez nem az átlag dagi köpcös ember.
2023. febr. 1. 08:57
 12/29 anonim ***** válasza:
29%

Hát figyelj vállra már ne nagyon edzél szerintem, a végén be se férsz a strandon az öltözőkabinba...

Kezdj el futni, adj el 13-15 kilót, ez segíthet rajtad.

2023. febr. 1. 11:13
 13/29 anonim ***** válasza:
20%

Minden harmadik pali izmos a strandon? Nem tudom hová jársz, de az emberek többsége elhízott, vagy vékony, a maradék 10%-on meg látszik, hogy edz, de semmiképp sem Mr olympia kategória senki sem..

Kérdező:

"És ha leszálkásítok, akkor nyárra lehet olyan a forma, hogy a strandon utánam néznek? Vagy ez még kis tömeg ahhoz?"

Miért akarod, hogy utánad nézzenek? Miért akarsz szálkás lenni? A közösségi média lehet, hogy elhiteti veled, hogy milyen jó szálkásnak lenni, de az nem a valóság. A valóság az, hogy sokaknak még a 15% testzsírt is nehéz tartani.

Sosem azért eddz, hogy jól nézz ki, legalábbis naturálban. Majd 3-4-5 év edzés után jól fogsz kinézni, ha normálisan eszel, jó a regenerációd, és keményen edzel, ennyi.

Ez viszont ránézésre 20% tzs minimum, szóval ez nem 10kg felesleg lesz, inkább 15. De attól függ, mennyire akarsz szálkás lenni.

2023. febr. 1. 15:07
 14/29 anonim ***** válasza:
69%
nem a válla a háta széles,van vele munka bőven de lehet belöle egy normálisabb forma bár előlről kéne kép nem csak a hátadról,az alkarodra figyelj meg a tricepszedbe meglegyen a balansz hátulról az alkarod vékony csinálj rúddal hát mögött alkargyakorlatokat,szerintem egy enyhe deficites étrendet lőjj be és heti 2-3kardió
2023. febr. 1. 15:25
 15/29 A kérdező kommentje:

#14 most csináltam egy képet elölről is, nem tudom ebből mennyi látszik mert rosszak a fények meg a minoseg is:

[link]

2023. febr. 1. 18:25
 16/29 anonim ***** válasza:
77%
ebből simán kihozható még elég sok minden,nem idén yárra(persze addig is lesz változás)de komolyabb évek múlva
2023. febr. 1. 18:28
 17/29 anonim ***** válasza:
29%
Kardió, kardió, kardió. Ne erősíts tovább, adj le kb 15 kilót, és elnéznek utánad. 35/N
2023. febr. 1. 20:12
 18/29 anonim ***** válasza:
29%
Az hogy ne erősíts tovább ezt a baromságot meg ne fogadd. Nyomd tovább az edzést, de legyél kalóriadeficitben, megfelelő fehérjebevitel mellett. Ez kb 25 ös testzsír. A strandon aki után utánafordulnak az olyan 15 ös testzslrt jelent, vagy az alatt. Egy egészséges 12-16 közti testzsír a legjobb. Úgy állítsd be a kajádat hogy fogyjál havonta 2 de nagyon max 3 kilót, és nyárra elfogadhatóan fogsz kinézni. Van 6 hónapod leadni kb 15 kilót. És folytasd az edzést, mert fogyás közben is fog feljönni egy kis izom még.
2023. febr. 1. 20:20
 19/29 anonim ***** válasza:
59%
Valmiért szemből feleakkorának tűnsz.
2023. febr. 1. 20:22
 20/29 anonim válasza:
69%
Jó a hátad tesom. Ha genetika, krva szerencses vagy, ne add fel, fel ev alatt ez fasza! Ne a nok miatt csinald, hogy utanad nezzenek, ne legyel hiu onmagadra. Minden pozitiv mellekvagany ugyis becsatlakozik, ha arra koncentralsz, hogy te jol erezd magad a sajat borodben. Hajra!
2023. febr. 1. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!