Házi fekvenyomó versenyen érdemes elindulni naturálként?
"koxosok is indulhatnak?"
Ha a helyi konditerem tulajdonosa nem költ el pár millió forintot a komplett mezőny doppingtesztelésére, akkor szerinted?
"jár a terembe pár versenyző"
Rengeteg olyan szteroidos testépítő versenyző van, akinél nagyobbat nyom egy naturál erőemelő. Nyilván 65 kilósan nem fogsz nagyobbat nyomni, mint egy 110 kilós versenyző, de az erő szempontjából a cucc nem mindig jelent egyértelmű előnyt is.
Megyek, de csak a buli kedvéért. 110 kilóba bele tudok nyomni 1-te, ha nagyon megerőltetem magam. Ezzel szemben a koxosok nálunk 150+ kilóval nyomnak.
Tisztában vagyok vele, hogy mekkora különbségek vannak. Így volt ez már évekkel ezelőtt is, és fiatalabb koromban engem is nagyon zavart. Ma meg már nem érdekel, mert rájöttem, hogy az egészség sokkal fontosabb, mint az ilyesfajta (pillanatnyi) sikerek.
Amúgy ha belegondolsz, ha valakinek kb. 100 kilós testsúllyal koksz kell egy 150-170 kilós nyomáshoz, az mennyit tudna natúrban? Inkább szánalmasak, mint irigylésre méltók ezek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!