Kitörés milyen gyakorlattal váltható ki? Mit, miket érdemes helyette csinálni?
Figyelt kérdés
A guggolás nem fáj, a kitörés minden formája viszont igen. Sajnos nem jó a térdem, többször műtötték, inkább nem erőltetem úgy döntöttem. Nem testépítés a cél, inkább a testem formálása és karbantartása.2023. jan. 17. 11:30
1/7 A kérdező kommentje:
nő vagyok, ha ez számít :)
2023. jan. 17. 11:32
2/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem szükséges kitörést csinálni, ha amúgyis guggolsz. Guggolás és felhúzás variációi illetve gépes edzést ajánlom (lábtoló, hack, combhajlító stb.)
4/7 A kérdező kommentje:
A bolgár guggolás egy fajta kitörés, és nem tudom megcsinálni sajnos, nagyon fáj
2023. jan. 17. 19:18
5/7 A kérdező kommentje:
De azért köszönöm.
Elsőnek is köszönöm!
2023. jan. 17. 19:32
6/7 anonim válasza:
Az összes toló mozdulat feszítőt fogja megdolgozni,tehát guggolás,gépeken guggolás,ebből is több fajta van,amelyikben nem fáj semmid azt csináld. Lábtoló gépek is nagyon jó választások lehetnek,akár combfeszítő gép is de a leírtak alapján abba fájna a térded,a lényeg,hogy nézd meg melyik gyakorlatban,gépen nem fáj a térded és azt csináld,amiben fáj valamid azt ne csináld
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. jan. 18. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!