Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit csináljak az edzőmmel?...

Mit csináljak az edzőmmel? Annyira nem szimpatikus és nem válthatok

Figyelt kérdés

13éves vagyok.Mindig testes vagyok de most hogy 8-os vagyok megnövekedett az utálóim száma.Jeresnünk kellett egy edzőt.Anya keresett és őt ajánlották.

Elkerekedett a szemem.A csávó 70 éves és úgy bánik velem mint valami törékeny tárggyal.Nagyon bezártnak érzem magam.A minap láttam előszőr de már nem szimpatikus.Beleszólt abba is hogy ne legyek fodrász(az akarok lenni)mert hogy állni kell és az én súlyomban nehéz sokat állni.

Könyörgöm ő azért van hogy engem ösztönözzön.Holnap megyek hozzá előszőr.

Hogyan bírjam ki a heti 2 alkalommal az 1 órát.?

Már most váltani akarok de anyám leüvölti a fejem.Úgyhogy muszáj nála lennem.Valami normális tanácsokat kaphatok hogy hogy bírjam ki?

2016. szept. 7. 17:09
 1/3 anonim ***** válasza:
amig nem ismered, ne utáld. ha nagyon rossz, beszéld meg a szüleiddel, ennyire csak felnőttek, ha már gyereket vállaltak.
2016. szept. 7. 17:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Akkor válassz.

1. Gyakorlod az edző figyelmen kívül helyezését. Nekem üvöltő motoros oktatóm volt, de 33 évesen már annyira önálló és rutinos emberke voltam, de nagy ívben tettem rá, nem tudott felhúzni. Bezzeg én őt :D Egy ponton feladta s iskolát váltottam.

Nem árt gyakorolni nehéz emberek elviselését, akik hülyeségeket beszélnek... De vissza is szólhatsz. Még egyszer gyerek lennék, mennyire kihasználnám ezt :D De ma már senki sem olyan körülöttem, eh.

2. Igenis megmondod anyádnak, hogy ezt nem OK s váltasz. Ne járj ilyen edzőhöz. Anyád pedig majd üvölt, ez van. Majd abbahagyja.

Tudom, hogy egyik sem jó, s ha nem vagy jó az elsőben, akkor ez megvisel (ha annyira kiakaszt, hogy rányomja a bélyegét minden órádra, akkor azért inkább az anyád üvöltése szerintem), de kb. ezeket a lehetőségeket látom.

Hogy bírd ki? Ezt nem lehet így megtanítani. Mondom, én egyszerűen nem foglalkoznék vele s üldögélnék saját jól megalapozott véleményem biztonságában. De ha te nem vagy olyan, s bizonyára én se voltam olyan a te korodban, akkor ez nem fog menni. S engem is fel lehet húzni túl és/vagy sok túl nagy hülyeséggel. Bár a visszaszólás és az edző kiosztása nekem stresszoldó lenne. De ezt se tettem volna meg régen. Te egy egészen más ember vagy, csak úgy tudod kezelni, ahogy neked megy, s ez még ismeretlen tényező is. Nem igazán hiszem, hogy lennének trükkök. Előadhatod finoman a véleményedet, de a leírás alapján sem az edző, sem az édesanyád nem az a fajta, akinél a gyerek véleménye azonnal értő fülekre talál.

2016. szept. 7. 17:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Az, hogy mondta, hogy ne legyél fodrász az miert zavar? Az leszel ami akarsz. Meg gondolom jó tanácsnak szánta, hogy a TE érdekedben ne legyél az. De, ha te az akarsz lenni, akkor az leszel. Nem kell túlspilázni itt a dolgokat.
2016. szept. 7. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!