Csak nekem nem szimpatikus Drugs Bunny?
--gömb--
Miért nem szimpatikus? Talán téged is elküldött melegebb éghajlatra? :D
nos sokszor bunkó, és elismerem, tud tahóparaszt lenni...
összességében nekem ez a véleményem róla:
1, nem
6, nem
Nekem sem az.
1, mond jó dolgokat, csak az a baj, hogy rengeteg hülyeséget is. a biológiához nem nagyon ért, bár azt be kell látni, h edzéshez valamennyire igen.
2, állandóan ellentmond saját magának. azt mondja, hogy beteg, aki más kinézetével foglalkozik, ő mégis folyamatosan ezt teszi.
támadja a "beteg" fészbukozó embereket, közben meg ugyanazt csinálja, mint ők, csak a twitteren. és nem mellesleg a fél életét elmeséli audioblogon.
3, támadja a helyesen írni nem tudó embereket ( akik sokszor csak rövidítenek), közben meg neki is vannak helyesírási hibái és rengeteg magyar szót/kifejezést rosszul használ, illetve még nem hallottam tőle olyan angol szót, amit jól ejtett volna ki.
4, sztem van egy erős kisebbrendűségi komplexusa/pszichés problémája, azt sztem minden értelmes ember belátja, hogy vmi fejben nem stimmel egy olyan emberrel, aki elkezd őrjöngeni egy helyesírási hiba miatt.
5, ha jól megfigyeled, bunny mindig elmenekül az érdemi vita elől, és sosem képes belátni, h téved. ezek azért elég kínos dolgok 40 évesen.
ahogy írtam, Bunny mond jól dolgokat edzés témában, és néhány olyan dologban is igaza van, amit a magyar emberekről és úgy általában az emberekről mond, de alapvetően egy tanulatlan, műveletlen ember. A BBrádióban is rengeteg butaságot összehordanak a haverjával, szinte minden témába képes belekontárkodni.
és nem akarok senkit megbántani, de nyilván Bunnyért nem az értelmiségi emberek rajonganak, hanem az olyanok, akik hasonlóak, ezt a Bunny-védő válaszok is bizonyítják(nem csak ennél a kérdésnél): logikai/érvelési hibák, személyeskedések stb.
amúgy érdekes módon több gyk-s bunny-rajongóról kiderült nemrég, h vagy nagyon vékonyak vagy alacsonyak, tehát frusztrált, kisebbrendűségi komplexusos emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!