Drugs Bunny mennyi ido alatt valaszol az edzo valaszol rovatban?
Figyelt kérdés
Feltettem egy viszonylag normalis kerdest, de valaszt meg nem kaptam2014. dec. 11. 23:32
1/3 anonim válasza:
Ha szerinte nem normális a kérdés akkor nem válaszol, esetleg ha olyan kedvében van írni fog valami baromságot, mint általában. Ha pedig valóban normális a kérdésed, akkor se biztos, hogy válaszol, mert több száz üzenetet kap naponta(állítólag).
2/3 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval.
Van hogy 3-5 nap, van hogy e-mailben érkezik a válasz, nem teszi közzé a weblapon.
Ha nem vagy szimpatikus neki akkor különféle díszítő jelzéseket is kapsz: b%zi, f%szfej, gy%kér, stb.
Személy szerint én nem bírom a stílusát, nem attól férfi/menő valaki hogy egy szövegben többször alkalmazza a sz%r és b%zi szavakat. De én nem is nagyon olvasom az írásait.
3/3 anonim válasza:
Én kb 4-5 üzenetet küldtem eddig neki,változó,hogy mikor válaszol.
Van,amikor pár nap,van amikor már pár óra után válaszolt.
Ajánlom,hogy tudj hozzá helyesen írni és értelmes kérdésben és értelmes hangnembe tedd fel a kérdésedet,mert ,ha nem,akkor ne lepődj meg,ha leszid :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!