Roidshop oldalon VIKTOR miért nem válaszol? 2 héttel ezelőtt még folyamatosan válaszolt, de van idő mikor sokáig nem ír vissza és telefonon se lehet elérni.
hogyan halt volna már meg?
ugyanolyan üzeneteket írt mint régen,ugyanolyan formában,ugyanúgy megfogalmazva.
de a cuccok ugyanolyan jók ugye?
Én nem koxolok, de ezt mindenki megerősíti neked a testmester.net oldalon, hogy bizony meghalt és valószínű, hogy a barátnője írt tovább.
De kérdezd meg ott, ha nekem nem hiszel.
Bizony így van, Viktor sajnos kb. egy évvel ezelőtt meghalt, azóta nincs pontos infó róla, hogy ki üzemelteti az oldalt, és a termék minőségéről sem.
Én sem koxolok, de több embertől is hallottam, hogy ez a helyzet.
Közel 2 éve halt meg, és 37 éves volt:( Sajnálom, hogy senki sem ismerte annyira (a neten írogató emberek közül), hogy ne hülyeségeket írjanak vele kapcsolatban, és hogy ne ferdítsék el a valóságot.
Mindenki csak hallotta valakinek a valakijétől.
Nem tudják, hogy milyen ember volt valójában, hogy neki is volt (van) családja, stb.
Én személy szerint nagyon sajnálom, hogy elment...
Aki ott volt a temetésén, tudja, hogy mennyien szerették, és soha nem fogják elfeledni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!