Ezt láttátok? Most már Drugs Bunny is terítékre került? Ez normális?
Figyelt kérdés
A train with braines fogyaték most a Bunnyn rugózik:
Nincs jobb dolga, mint másokról írogatni? Mit akar ezzel megmutatni, hogy ő a fasza gyerek?
2015. febr. 19. 14:30
1/9 Pörölyfej Béla válasza:
Ez egy szabad ország, megteheti, hogy kritizáljon. Legalább kulturált volt. Szerintem ezeknek a bekóstolgatásoknak a célja, hogy népszerűbb legyen. Beéget embereket, illetve csak próbálkozik és így tesz szert hírnévre. Hirtelen kreált megmondóemberke.
2/9 A kérdező kommentje:
Gáz...
2015. febr. 19. 14:41
3/9 anonim válasza:
Látod, te is rákattintottál, minél többen teszik ezt, neki annál jobb.
4/9 A kérdező kommentje:
Miért, pénzt kap ezért, vagy mi?
2015. febr. 19. 16:52
5/9 anonim válasza:
Normális,semmi gond nincs azzal,ha kritikát ír Béláról,Bunnyról,akárkiről.Az a baj,hogy az említett emberek sok dologban pont őt igazolják,és ezért nem lehet őt vádolni,mert nem ő kényszerítette rájuk.Igenis tanulják meg,hogy közszereplők,ezt bevállalták,kritizálhatóak,és nem mindenki hülye,aki ki mer mondani dolgokat,és nem úgy gondolkozik mint ők.
7/9 anonim válasza:
Öhm... aki Bunny-t kritizálja, annál kérdés, hogy normális-e? :) Miért?
8/9 Pörölyfej Béla válasza:
Vagy rohadtul unatkozik és a fejébe vette, hogy megreformál egy olyan sportot, amin igazából nincs mit változtatni. Az ő "egyedi" gondolkodásmódját, nézeteit szeretné terjeszteni és ezzel együtt magát népszerűsíteni. Neki is kell egy szelet a tortából. Nekem kezd egy kicsit furcsává válni a viselkedése, de majd meglátjuk mi sül ki a végén. Az a nyulas karikatúra eléggé provokatív azért, valljuk be. De reméljük Bunny nem veszi fel, és nem lesz "háború". Én nem foglalkoznék az ő helyében vele. Hadd írogasson magának meg a táborának.
9/9 Musclemore válasza:
Szerintem menő lett a logó. xD Full tükrözi bunnyt, karján nofacebook, térdén kutyusok, (y).
Amúgy nincs bajom Bunnyval, talán kicsit néha tényleg sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!