Melyik gyakorlattól fejlődött legjobban a mell izmotok?
Igaz, hogy én leginkább csak fekvenyomok két egykezessel, de nem fejlődik, mindenhol máshol látom a fejlődést, de itt egyszerűen nem.
Annyi, hogy zsír ment le róla, és feszesebb.
Mivel én kezdésnek voltam olyan 68-70 kiló, így felmentem kezdésnek 80-ra, de itt se látom magam nagyobbnak mint 70 kilósan.
Szóval én nem voltam sose kövér, csak nehezen hizó, ami feljött az leginkább hasra, és arcra, meg mellen volt egy kevés, de nem volt ilyen hegyes lóf4sz, csak úgy másabb volt.
Szóval ez is fejlődés, hogy zsír lement és feszesebb, és most kezd el épülni rá az izom?
Érdemesebb lenne többször edzeni egy héten?
De
Nem régóta edzek az tény, viszont minden más fejlődik, csak a mell nem, vagyis úgy ahogy írtam.
Igen, van progresszió, és erőben is fejlődők, mert minél nagyobbat emelek.
Tolódzkodás az mell gyakorlat?
Én a tricepszhez soroltam mindig, és eléggé fájt tőle a vállam mindig, ezért hagytam.
Hát, nekem most sajnos ki fog esni, pár nap-hét mert, megműtik a körmöm.
De próbálom mellette nyomatni, de nem a legjobbkor jött ez, mert pont most érzem, hogy bele lendültem és látom benne a potenciát. Főleg, hogy most jó volt az étrend is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!