Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik gyakorlattól fejlődött...

Melyik gyakorlattól fejlődött legjobban a mell izmotok?

Figyelt kérdés

Igaz, hogy én leginkább csak fekvenyomok két egykezessel, de nem fejlődik, mindenhol máshol látom a fejlődést, de itt egyszerűen nem.

Annyi, hogy zsír ment le róla, és feszesebb.

Mivel én kezdésnek voltam olyan 68-70 kiló, így felmentem kezdésnek 80-ra, de itt se látom magam nagyobbnak mint 70 kilósan.

Szóval én nem voltam sose kövér, csak nehezen hizó, ami feljött az leginkább hasra, és arcra, meg mellen volt egy kevés, de nem volt ilyen hegyes lóf4sz, csak úgy másabb volt.

Szóval ez is fejlődés, hogy zsír lement és feszesebb, és most kezd el épülni rá az izom?

Érdemesebb lenne többször edzeni egy héten?

De

2023. jan. 9. 21:38
 1/8 A kérdező kommentje:
A "De" nem tudom mi akart lenni.
2023. jan. 9. 21:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Mióta edzel? A progresszió megvan? Fejlődsz erőben?
2023. jan. 9. 21:46
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem régóta edzek az tény, viszont minden más fejlődik, csak a mell nem, vagyis úgy ahogy írtam.

Igen, van progresszió, és erőben is fejlődők, mert minél nagyobbat emelek.

2023. jan. 9. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Fekvenyomás, tárogatás, fekvőtámasz gyűrűn, tolódzkodás
2023. jan. 9. 22:31
 5/8 A kérdező kommentje:

Tolódzkodás az mell gyakorlat?

Én a tricepszhez soroltam mindig, és eléggé fájt tőle a vállam mindig, ezért hagytam.

2023. jan. 9. 22:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Normal rugas fekvenyomason kivul egy kezes nyomas, tolockodas (eloredolve), tarogatas. A genetikad is meghatarozza, h mi h fejlodik de lehet vallbol meg tricepszbol nyomod foleg 🤷 Ha meg kezdo vagy akkor legyel turelmes. Sose hagyj ki edzest, hozd a maxot edzesben meg kajaban is. En pl 2 ev utan kezdtem elegedett lenni vele, marmint h na mar alakulgat..
2023. jan. 9. 23:44
 7/8 A kérdező kommentje:

Hát, nekem most sajnos ki fog esni, pár nap-hét mert, megműtik a körmöm.

De próbálom mellette nyomatni, de nem a legjobbkor jött ez, mert pont most érzem, hogy bele lendültem és látom benne a potenciát. Főleg, hogy most jó volt az étrend is.

2023. jan. 9. 23:48
 8/8 anonim ***** válasza:
1-2 het nemszamit olyan sportba ahhol evek alatt van normalis eredmeny
2023. jan. 10. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!