Lanyok , a konditerembe miert huztok fel ilyen feszulos ruhakat?
Az elejen meg erdekes volt (vagy inkabb furcsa),de manapsag mar 12 egy tucat. A Masik meg, miert kell foglalni a gepet es fotozkodni?
Odamegy az ember,hogy "Szia, hany korod van meg hatra?" es akkor sertodotten nez,hogy mit akarok. Hat,hogy ne ott melegitsd magadat.
Az unnepek utan,meg plane sokan vannak most a terembe. Majd meglatjuk,hogy alakul 2 het mulva. Fogadok,hogy a fele lekopik.
"Jobban lehet benne látni az izmok megfeszülését, nyúlását."
Egy mr. olypmia nézegetheti az izmainak a feszülését, meg a nyúlását, Bözsike a könyvtárból csak kiröhögteti magát. Ugyanígy jár Gizike az akármilyen ügyintéző, Jolika a 20 éves indokolatlan nagyképű kiscsaj, és a többi
Amugy azt vagod, hogy a feszulos a legkenyelmesebb edzoruha?
Pont ma voltam spontan a kinyult melegitonadragomban edzeni, es egyreszt melegem volt, masreszt nyomott a derekan a gumi. Ezt mas sportoknal is eszrevettem mar, es mindig visszaterek a leggingshez.
Amugy en az otthoni kisszobaban is feszulos cuccban edzek, es a teremben is.
Es EN nezegetem magam foleg, mert tetszik, amit latok, es enelkul joval kevesebb lenne a motivaciom is edzeni menni - mit erdekel engem, hogy 105 kg-t emelek, ha nem latszik a testemen?;)
És te miért jársz edzeni?
Miért nem csak jógázol? Ja, mert attól nem leszel izmos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!