Hogyan kellene étkeznem? Esetleg miket kellene ennem? Mit csinálok rosszul? Jól gondolom?
Figyelt kérdés
Most lesz hogy 4 hónapja járok edzőterembe. Viszont nem tudom hogyan kellene rendesen étkeznem. Szeretnék izmosodni, nagy feneket szeretnék, viszont a csipőm széles és a hasam is nagy ami iszonyatosan zavar. Tehát ha azt szeretnem hogy ezek eltűnjenek nyilván akkor kaloriadeficit kellene. De mivel izmot is szeretnék növelni ahhoz pedig tömegelés kellene. De azt nem tudom hogy kaloriadeficitben tudok e pl a fenekemre építeni. Sajnos ebbe nem vagyok teljesen képbe. Mert azt vettem észre hogy mostanában többet ettem viszont csak a csipőmre ment és a hasamra a fenekemen nem látok annyira sok változast pedig próbálok a fehérje bevitelre odafigyelni. De nem feltétlen a fogyás a célom leginkább az hogy nagy fenekem legyen. Úgy gondolom el kell fogadnom és szálkásításkor tudom csak a hasam és a széles csipőm eltüntetni. Normális válaszokat szeretnék.2022. dec. 8. 21:09
1/3 anonim válasza:
En ledobnam a folosleget elobb kis deficittel meg sok edzessel. Gondolom csaj vagy.. de nemirtad hany eves, hany cm, hany kg. Amugy feherjeben es rostban gazdag etrend, minosegi szenhidrat meg zsir + sok viz. Csirke, pulyka marha, hal stb sok zoldseggel meg rizzsel (inkabb barna), bulgurral, rizstesztaval meg ilyesmikkel. Az edzesterved is leirhatnad. Izomepiteshez ugye nagy sulyos edzes kell. Fenekre foleg guggolas, kitores, csipoemeles, felhuzas
2/3 anonim válasza:
A felesleges szénhidrátot, de elsősorban a cukrot hagyd el, minden gyorsabban fog történni.
3/3 anonim válasza:
Nem próbálni kell odafigyelni, hanem normálisan csinálni vagy nem lesz belőle soha semmi. És
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!