Hogyan kéne étkeznem?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy az olyan napokon amikor edzem akkor előtte és utána megengedett a szénhidrát bevitel. Azonban amikor nem edzem akkor ki kell zárni a szénhidrátot. Ezen kívül persze fontos a fehérje bevitel is. Én viszont 55 kg,183 cm és 16 éves vagyok. Ilyen esetben is ki kell zárnon a szénhidrátot? Tehát pl ehetek kenyeret vacsorára akkor is ha nem edzem aznap?2015. júl. 19. 12:15
1/3 Krisz85 válasza:
miért kéne kizárni? egyrészt akkor is használ energiát a tested, másrészt az izmaid regenerálódásához elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű és minőségű és normálisan időzített szénhidrátbevitel, pláne hogy az adataidból igencsak ektomorf a testalkatod. szóval Neked aztán főleg tömni kéne magadba a ch-t ha izmot akarsz, máskülönben még jobban elfogysz.
2/3 anonim válasza:
Szóval ha nem edzel 0 szénhidrátbevitel? WAT?
Sárga kapszulát olvasd el... Megtudsz mindent
3/3 anonim válasza:
Nem kell levinni a ch-t 0-ra. Egyébként mi a célod?? Olvasd el a Sárga kapszulát, ingyen letöltheted!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!