Nem tudom. M hogyan kellene étkeznem segítene valaki esetleg?
Az az igazság, hogy elkezdtem fogyókúrázni még augusztusban. Aztán ez átment életmódváltásba, sokat olvastam a témában, de megakadtam.
Jelenleg 165cm és 82kg vagyok, 95ről indultam. Tudom, hogy nem sok fogyás ez augusztus elejétől ekkora túlsúlyból, de ennyi ment, de elakadtam. Nah jó őszinte leszek, baromi éhes vagyok már, szédülök az éhségtől.
A napom úgy néz ki, hogy reggel 6kor reggelizem, 3 db kenyér(ilyen aldis, olyan mint az abonett) ilyen:
[link] van, hogy szezámmagost veszem, van, hogy rozsost. Ez mellé eszem sonkát, light sajtot(szintén aldis) uborka, heti 2szer nem sonkát eszem, hanem 2 db főtt tojást, általában szerdán és pénteken, mert ilyenkor hosszú napom van, több a munka.
10 óra felé eszem egy db almát vagy narancsot vagy 3 db mandarint
fél 12-12kor ebédelek: leves(máj gombóc, ragu leves, zöldségkrém levesek, gulyás/bab gulyás csipetke nélkül stb stb, de nem ilyen cukros gyümölcs levesek, de átlagos ételek
másodiknak csirkemell pörkölt+rizs, rakott karfiol/brokkoli/káposzta, paradicsomos húsgombóc krumpli nélkül, pörkölt szerűségek zöldséges rizzsel, saláta hússal/hallal/tojással, főzelék-pl spenót, zöldborsó tükör tojással stb stb, egy normális adag(menza)
fél 6 egy fehérje shake
Itt jövök haza, tornázom(guggolás, kitörés, felülés, van 2db egykezes 5 és 10kg-s súlyzóm, ezekkel szoktam csinálni a gyakorlatokat, szobabicikli 1 óra.
Fizikai munkát végzem, konkrétan fél órát ülök egész nap(ebédszünet) utána tényleg egész nap futkosom(vendéglátás).
2 liter vizet, l-carnitis vizet, zöld teát iszom, természetesen cukor nélkül, citrom levével.
Ha nagyon nagyon éhes vagyok még tornázás után, ami 20 óra, akkor szoktam enni pár kanál túrót-kb 100-120gramm, vagy egy kefirt, vagy 1 db tojást, pár szelet sonkát uborkával.
Tudom, hogy nem kéne, de annyira éhes vagyok, hogy csak éjfél-1 körül tudok elaludni mert szinte marja az éhség a gyomrom. Próbáltam, hogy többször mosok egymás után fogat, rágó, de nem jött be, mert az éhséget érzem.
Igazából ez szerintem elég kajának kellene, hogy legyen, mert így fogyok, de nem tudom, hogy miért de nagyon éhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!