Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő alatt lehet elérni...

Mennyi idő alatt lehet elérni egy Lazar Novovic vagy Ivan Markioli esetleg Dusan Djolevic formát?

Figyelt kérdés
Ők szednek étrend kiegészítőket szedhetnek fehérjét vagy valamit?És mitől ilyen szálkásak "szárazak" mert nem sok zsír van rajtuk.
2016. okt. 12. 22:08
 1/9 anonim ***** válasza:
5-6 éven belül, ha tényleg komolyan csinálod és jó az étrended is.
2016. okt. 12. 22:11
 2/9 anonim ***** válasza:
cucc nélkül soha
2016. okt. 12. 22:12
 3/9 anonim válasza:
Nem ismertem oket de utanukneztem googleben. Nem vagyok biztos benne ,hogy koxolnak. Egy jo genetika csodakra kepes. Az elkepzelheto ,hogy 1-2 szer koxoltak mar de ,hogy nem folyamatosan az biztos. Annyira nem durvak mint Kai Green . Na ott van kox meg növi dogivel. De azert az mar mas kategoria
2016. okt. 13. 12:33
 4/9 anonim válasza:
Egeszsegesen esznek gondolom. Se feherliszt se peksuti a sarki fankosnal mert milyen finom .Odafigyelnek mit esznek,etrendkiegeszito,feherje stb. Elozo voltam.
2016. okt. 13. 12:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem szeretnéd te az ő életüket élni abban én biztos vagyok.

Ilyen száraz formát nagyon nehéz tartani. Elmegy az embernek mindentől a kedve. Beszűkíti a szociális teredet, korlátok közé szorít és alapvetően droiddá varázsol.

Amúgy maga a tömeg hozható 3 év alatt ha érdekel (utóbbi kettőé mindenképp). Aztán a szálkásítás is megvan viszonylag rövid idő (pár hónap) alatt.

2016. okt. 13. 15:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Álmodjatok csak...
2016. nov. 17. 22:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Egyiket se ismertem de ra gugliztam. Szerintem az elso (Lazar) biztos nem natural. A masik ketto akar lehet az. Biztos hogy nagyon kemenyen figyelnek a kajara. Egy ilyen formahoz 10% akatti testzsir kell.

Valaszolva a kerdesre igen szednek taplalek kirgeszitoket szerintem. Es azert ilyen szarazak mert dietaznak es alacsony a testzsirjuk.

2016. nov. 18. 00:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Meg mindig a 7es vagyok. Mennyi ido? Mi az alap? Milyen a formad most? Ezt igy latatlanba keptrlenseg megmondani.
2016. nov. 18. 00:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Elérhetők naturálban

Van rajtuk tömeg,de inkább a szárazság miatt látszanak "brutálnak,,

2016. nov. 18. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!