Ti milyen formát akartok elérni?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok hogy kinek mi a célja a testépítéssel, linkeljetek képet arrol a formarol ami re szivesen hasonlitanatok (lehetőleg naturált de ha koxoltok akk lehet nyilvan olyat is). Vagy ha nincs semmi ilyen célotok akk linkeljetek olyat ami szerinted az idealis.2016. szept. 22. 16:05
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
3/10 Cortez70 válasza:
Korrekt formákat linkeltek előttem. A 2. válaszolónak írom, hogy egyik sem elérhető naturálban.
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
hát jó sokan koxoltok itt:) mert anélkül egy sem elérhető amit eddig linkeltek
nekem ez, csuklya elég komolynak néz ki ott, persze fesziti,jó a képbeállitás de attól még kemény, azt naturálban nekem nem valószinű, szóval ez a test egy kisebb csuklyával a cél
9/10 A kérdező kommentje:
Kosz az eddigi valaszokat johetnek meg. Azert elegge magasra teszitek a lecet...
2016. szept. 22. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!