Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek? ha egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? ha egyedül lennétek nem lenne senkitek de valamit akartok az életben elérni, de egyedül nem megy

Figyelt kérdés

2016. márc. 18. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Először is keresnék hozzám hasonló helyzetben lévő embereket és ha van valamilyen közös érdeklődési téma és cél akkor megpróbálnék együttműködni velük.
2016. márc. 18. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
86%

olyan nincs

Ami nem megy egyedül, az nem megy mással sem.

2016. márc. 18. 18:24
 3/6 A kérdező kommentje:
De nincs olyan ember mint én
2016. márc. 18. 18:27
 4/6 anonim ***** válasza:
És mik a céljaid, mit szeretnél elérni?
2016. márc. 18. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
72%
Semmit. Én nem küzdök az élettel, csak élek bele a világba, aztán lesz ami lesz. Pozitívan, derűsen, kiegyensúlyozottan állok a dolgokhoz, nem izgatom magam semmin, csak hagyom hogy jöjjön aminek jönnie kell, a negatív események hidegen hagynak , leperegnek rólam, mert minek is pazarolnám az energiámat, hogy idegeskedjek, keseregjek, szenvedjek valamin, hogyha szimplán le is tudom szarni.
2016. márc. 18. 18:36
 6/6 schamuelson ***** válasza:
Mit tennék? Talán keresnék olyan célt, ami megy egyedül. Bár én olyan természetű vagyok, hogy sok dolgot megoldok egyedül, amit általában 2-3 vagy több ember közösen csinálna. (Áll a hűtőgépszerelő a javításra váró gép előtt, kér, hogy segítsem kicipelni a kocsijáig. Nézek rá meglepettem: te ezt én egyedül kiviszem neked! Nem érti. Odagurítom a molnárkocsit, és lazán kitalicskázom neki. Ő meg csak bámul, miért nem jutott ez eszébe... Tudom, apró dolog, de a maratont is lépésenként kell lefutni.)
2016. márc. 18. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!