Lányok, mit akartok elérni az ilyen viselkedéssel?
Randiztam párszor egy lánnyal, de a végén elutasított. Azóta sorra tölti fel magáról a mosolygós, szexi képeket. Korábban ritkán tett fel új képet. Illetve szerelmes zenéket oszt meg. Tudtommal nincs új pasijelöltje, és mivel mikor élőben összefutottunk bámult is.
Mit akarhat ezzel elérni? Főleg a képek bosszantanak...
Ha akarna valamit akkor gondolom írna...
Engem az bosszant, ha leképem a buszomat, nem néhány pózolós kép, amik nem jelentenek semmit. Szerinted miattad csinálja? :D Nem hiszem.
De az sem biztos, hogy írna, ha akarna valamit. Lehet, hogy rád vár.
Nem, nem írna!
Hívd el mégegyszer randira és akkor kiderülne h akar-e tőled vmit, vagy van valakije esetleg..
Vannak arra utaló jelek, h nekem teszi ki a képeket. :)
Pl: miután elutasított pár nappal később összefutottunk többször is. Az nap délután változtatta meg a profilképét, méghozzá ahol a képen úgy "grimaszol" amin korábban sokat nevettünk, ráadásul mindig akkor csinálja, ha nagyon gondolkodik. Pont aznap tette ki ezt a fotót, mikor többször is találkoztunk véletlen. E kép után kezdett sűrűn képet feltenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!