Hogyan tudnám elérni hogy belém szeressen egy illető?
Van egy lány egy évvel fiatalabb mint én és nem olyan rég ismertem meg barátom születésnapi buliján, és azóta egyre többet beszélgettem vele és beleszerettem de nem merem így nyiltan elmondani neki mert parázok.
Egyszer már feltettem a kérdést hogy lenne nála esélyem erre ő azt válaszolta hogy maradjunk inkább barátok.
Nem tudom hogy miért van ez így talán az hogy ducibb vagyok és nem nyertem el a tetszését vagy hogy nem akar kapcsolatot.
Ha kéri ha nem mindig ott vagyok mellete és vigyázok rá bármi történjék csak ezt ő szerintem nem veszi észre,hogy én teljesen belezúgtam de viszont sejtése van a dologról.. Elnézést a fogalmazásért
Tudna valaki jó tanácsot adni?
Ne mnd el szó szerint, hogy szereted, ha már egyszer mondta, hogy maradjatok barátok akkor netedd. Légy a közelében, legyél kedves, laza, add önmagad. Észre kell vennie ha szereted, ztán mejd reagál valahogy. Észrefogod venni.
Egyébként hány évesek vagytok?
Nem mondta hogy nem de azt sem hogy igen
Elég jó barátok vagyunk mindennap beszélgetünk.:s
Párszor feltárta a szívét előttem
ő is kapcsolatra vágyik.:s
Nincs minden veszve, itt az én példám:
Facebookon ismerkedtünk meg, fél év alatt írtunk 6000-et. Semmi extra, de egyszer ideges voltam és mindent elbaltáztam. Aztán jóba lettünk, 2 hónap alatt írtunk 30k-t, meg heti Skype... És egy éve kapcsolat...
Légy önmagad, ha azt nem fogadja el, aki vagy, akkor ne játsz meg mást. Add önmagad, és lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!