Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkereső nők és férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső nők és férfiak! Mit akartok az ilyen képekkel elérni?

Figyelt kérdés

Sosem értettem, egyszerűen nem tudom feldolgozni. Azok a -többnyire- férfiak akik társkeresőn a beszélgetést egy meztelen/fél-meztelen képpel kezdik. Ez miért jó nektek?!

Nőknél ritkábban láttam és/vagy ezek a nők a fent említett férfiak voltak valójában, de ez is miért?!

Durván 2 tizedmásodperc és halomszámra találok a neten aktfotókat, amik ráadásul a nem a "nevesincs - vga 320px" kamerával készültek.

Akkor ennek mégis mi értelme van, hogy beszélgetés kezdésként egyesek küldenek egy péniszt magukról?

Tényleg ennyi kevésbé művelt ember van köztünk? Vagy erre lenne igény tényleg?

Miért csinálják ezt?!

U.I.: Mielőtt nekem estek. PÁRKAPCSOLATBAN legyen ez oké, ha az ember lánya/fia küld egy-egy vicces, vagy szexi fotót a másiknak. Azt értem, és beveszi a gyomrom.

De a neten ismerkedős üzenetekbe ezt miért kell? Az utcán sem megyek oda vadidegen nőkhöz /férfiakhoz hogy 'szia, nézd itt a péniszem/vaginám. Tetszik?! '

2016. márc. 19. 20:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Itt egy vicces, ámde őszinte válasz:

https://www.youtube.com/watch?v=K02dDEnmI3s

2016. márc. 19. 20:36
 2/14 anonim ***** válasza:
Szexre hajtanak és eléggé kicsi intelligenciával rendelkeznek.
2016. márc. 19. 20:39
 3/14 A kérdező kommentje:

A videót mindjárt nézem köszi.:)

#2-es.

Igen, erre gondoltam én is, de erre ott vannak a szexpartner keresők és a társai. Miért társkeresőn keresgélnek akkor halomra mégis ilyen módon?

2016. márc. 19. 20:42
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szoktam mondani erre: Mindenki azzal próbál hódítani, ami a legértékesebb része. :D
2016. márc. 19. 20:45
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam ilyet küldeni, fent sem vagyok társkeresőkön. Viszont én örülnék egy puncis képnek.
2016. márc. 19. 20:52
 6/14 VirágésBence ***** válasza:
Egyértelműen jelzik, hogy szexpartnert keresnek és nem társat.
2016. márc. 19. 21:11
 7/14 A kérdező kommentje:

1#-es, megnéztem a videót, jópofa volt!

#5-ős válaszoló. Akkor tőled is kérdeznék.

Miért, mi értelme lenne ha társkeresőn kapnál xyz-től egy p_ncis képet így kezdésnek?

Komolyan érdekel, mert nem értem miért jó ez. Mint mondtam nem egészen 2 tizedmásodperc és halomszámra találok képeket.

Miért lenne jó egy vadidegen nőtől a reggeli e-mailek közé kapni egy ilyet?

2016. márc. 19. 21:12
 8/14 anonim válasza:

Én fent vagyok egy társkereső oldalon de ott is ez megy...

Személy szerint nekem nem jön be a pucér képpel kezdődő "ismerkedés"...

20N

2016. márc. 19. 21:42
 9/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,

Én eddig naivan úgy gondoltam, hogy ez "senkinek" sem jön be.

De mivel 'mindenhol ez megy', lehet van rá kereslet.

Ezért tettem fel a kérdést, mert nekem ilyen eszembe sem jutna, mégis sokan csinálják.:) De miért?:D

2016. márc. 19. 21:51
 10/14 anonim ***** válasza:

Én meg az ellenkező táborból írok. Rengeteg csöcskidobós, csücsörítős kép van nőknél a 25-30 korosztályban is sajnos, pedig azt hinné az ember nekik már több eszük van.

Bikinis képekről, pózolós, agyonsminkelt vagy retusált képekről nem is ejtek szót. Ezek a nők szerinted mit akarnak? Mert szerintem ők sem tudják...

Szóval nehogy azt hidd ez csak női oldalról van így.

Bár a legtöbb férfit ez gondolom nem zavarja. De van aki nem csak a külsőségek miatt választ párt férfiak között is, bármilyen hihetetlen :)

2016. márc. 19. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!