Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső nők és férfiak! Mit akartok az ilyen képekkel elérni?
Sosem értettem, egyszerűen nem tudom feldolgozni. Azok a -többnyire- férfiak akik társkeresőn a beszélgetést egy meztelen/fél-meztelen képpel kezdik. Ez miért jó nektek?!
Nőknél ritkábban láttam és/vagy ezek a nők a fent említett férfiak voltak valójában, de ez is miért?!
Durván 2 tizedmásodperc és halomszámra találok a neten aktfotókat, amik ráadásul a nem a "nevesincs - vga 320px" kamerával készültek.
Akkor ennek mégis mi értelme van, hogy beszélgetés kezdésként egyesek küldenek egy péniszt magukról?
Tényleg ennyi kevésbé művelt ember van köztünk? Vagy erre lenne igény tényleg?
Miért csinálják ezt?!
U.I.: Mielőtt nekem estek. PÁRKAPCSOLATBAN legyen ez oké, ha az ember lánya/fia küld egy-egy vicces, vagy szexi fotót a másiknak. Azt értem, és beveszi a gyomrom.
De a neten ismerkedős üzenetekbe ezt miért kell? Az utcán sem megyek oda vadidegen nőkhöz /férfiakhoz hogy 'szia, nézd itt a péniszem/vaginám. Tetszik?! '
Kedves #10-es.
Köszönöm a válaszod és igen tudom, hogy mindkét oldalról létező dolog ez.
Azért is írtam mindkét nemre a kérdést.:)
Bocsi tényleg álltalánosságban írtad, elkerülte a figyelmem.
Két dolog, biztosan hallottad már : sex, és pénz.
Ez mozgatja a világot, vagyis az embereket(a legtöbbet) .
És ahol nyilván ismerkedés van, ott lehet sex, ebből adódik ez a fajta kép küldözgetés, ez a válasz a kérdésedre.
Nyilván egy szakmai fórumon ahol az üzletről beszélnek nem fog senki egy félmeztelen fotót bedobni magáról.
"Nőknél ritkábban láttam"
akkor te biztosan valami bútor reklámot néztél és nem társkeresőt.mást se látni csak hogy mindenét mutogatja.ez a színvonal.ezzel is csak az a kevés normális férfi jár rosszul akik szóba se állnak olyan nővel aki így kezdi az ismerkedést.
másik oldal sem jobb.az se normális aki a szerszámát fényképezgeti.mintha nem teljesen egyforma lenne az összes létező férfinak...nem láttam még kék színben pöröly formájút:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!