Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha társkeresőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha társkeresőn minden lányt ugyanolyannak látok, és ezért nem írok rájuk, mert nem olyat keresek?

Figyelt kérdés

Nem nagyon merek ráírni senkire, mert a képek alapján szinte mindenkiben ugyanolyan tulajdonságokat látok: gyönyörű, elérhetetlen számomra, semmi egyediség, tucat stílusú szelfik, stb..

De én nem ilyen stílusú, mostanában "átlagos" lányt keresek, ezért nem is írok rá szinte senkire, mert nem ilyet keresek.

Én elég keveset beszélek, nagyon kevés barátom van, ritkán mozdulok ki otthonról azon kívül amikor muszáj, de ezek mellett szerintem van sok jó, szokványos tulajdonságom is, és egy hozzám hasonló tulajdonságokkal rendelkező lányt szeretnék megismerni.

Csak az a probléma, hogy a társkeresőkön a képek alapján valamiért azt látom, hogy szinte senki se hasonló hozzám, illetve nem látszik, hogy ilyesmit keresne, vagy elfogadna.

Nem azt mondom, hogy a képeken látottak alapján ők nem lehetnek olyanok, akiket én keresek, mert ez nem feltétlen látszik, de akkor hogy tudhatnám meg azon kívül, hogy mindenkire ráírok egy olyan kérdéssel, amire 99%, hogy a válasz egy nem lesz?

Van ötletetek, hol, és hogy találhatnék ilyen tulajdonságú lányokat, vagy olyat akinek ez nem lenne probléma?

19/F

2016. márc. 19. 15:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát öregem, úgy beszélsz, mint a nők. Ez nem vet jó fényt rád...
2016. márc. 19. 15:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát ez biza szar ügy barátom. nem tudom, h mióta társkeresőzöl, de én csináltam pár évig.

Én átlagos srác vagyok, nem kigyúrt vagy kőgazdag, semmi ilyesmi. Az általános tapasztalat az az, hogy

1. a lányok legtöbbje senkinek nem ír, mert amúgy is naponta tucatjával kapják a levelet az átlagos lányok is.

2. azok a lányok, akik szebbek az átlagnál, azok általában kamuprofilok, mert a szép lányok általában nem társkeresőznek.

3. Az a kevés lány, aki egy férfinak ír, az nagy eséllyel nem fog tetszeni neked, szóval nem véletlen, hogy írnak.

Szóval szerintem fogadd el egy vén társkeresős róka tanácsát, és

1. írjál minden lánynak, aki kicsit is tetszik, mert a 90-95%-uk amúgy sem fog válaszolni.

2. Ha rendebn vagy vele, hogy esetleg nem nagyon előnyös külsejű lánnyal ismerkedjél, akkor írjál olyan lányoknak, akiknek nincsen profilképük, mert ők általában emiatt nem raknak fel magukról képet.

Sok sikert!

2016. márc. 19. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!