Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok azokról, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról, akik már évek óta fent vannak társkeresőn?

Figyelt kérdés

Nemrég regisztráltam, és nagyon sok férfi van, aki már 2-3 éve is fent van. Az egyiküknél rákérdeztem, azt mondta azért, mert eddig nem jött össze, volt h összejött, addig hibernálta a fiókját, majd ha vége lett, akkor visszatette magát...

egyébként egy hónapja vagyok fent, de nem kerek, hogy ilyen embereket, akik már több éve fent vannak, minden nap látok online. Ennyire függők lennének, vagy tényleg nem találnak társat? VAgy csak olyan biztonsági játékosok mint akit megismeretem? ( ismerkdek, hibernálom magam, újra fent vagyok, stb).

2016. márc. 13. 19:04
 1/3 anonim ***** válasza:
75%

Vannak olyan helyek ahol vannak 5+ évesek is.

"Ennyire függők lennének, vagy tényleg nem találnak társat?" --> Mindkettő lehetséges. Azonban nagyon kevesen találnak társat ezeken a helyeken, mert sokkal rosszabb az esélyed mint a kinti életben, csak sajnos ehhez az átlag ember értelmi szintje kevés hogy felfogja.

Több oka van ennek már leírtam más kérdéseknél, nincs kedvem többször.

2016. márc. 13. 19:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Valóban nehéz társat találni a világhálón, de nem lehetetlen küldetés. Sokkal több a férfi ezeken az oldalakon, viszont azoknak a túlnyomó része perverz állat, aki csak a pélóját küldözgeti, meg d*gni akar, ezzel nagyon nagy hátrányba sodorják a valóban társat kezelő embereket. Eljátszák a nők bizalmát, ezért sokáig tart a pártalálás, amiből következik, hogy gyakran lehet látni azokat az embereket online is.
2016. márc. 13. 19:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is volta m társkeresőn, a rekordom 1 hónap volt. :) Egyszerűen olyan nőkbe botlottam, hogy mekkora a farkam, meg csak alkalmi kapcsolat, vagy nem írtak vissza. Nekem ezekből meg elegem lett. Interneten is jó ismerkedni, de nem társkeresőn.
2016. márc. 13. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!