Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok az olyan pasikról, akik társkeresőn ismerkednek?
Ja igen! Lányok voltak megszólítva, ezért bocs!
38/F
Biztos, hogy van kivétel, nem mondom, h te is lúzer vagy, de ha a nagy többségre gondolok, akkor lehet benne igazság.
Miért ismerkedne valaki neten, ha megteheti ezt utcán, suliban, szórakozóhelyen?! Ennyire ne legyünk már lusták!
"Miért ismerkedne valaki neten, ha megteheti ezt utcán, suliban, szórakozóhelyen?!"
Ahogy írtam: ez is csatorna az ismerkedésre. Régen is voltak társkereső apróhirdetések az újságokban. Utána a mobilokkal jöttek az SMS társkeresők - van ismerősöm, akik valamikor ott jöttek össze és a negyedi gyereknél tartanak. Most a net megy. Lehet utcán is, meg szórakozó helyen is, meg apróhirdetésben, meg neten is ismerkedni.
Szórakozóhelyen is kifoghatsz jellemtelen embert ismerkedés közben. Kétségtelen, hogy a net erre nagyobb lehetőséget ad, de lehet ott is rendesen ismerkedni normális emberekkel.
Szerintem a netes társkereső egy tök jó dolog!
Olyan embereknek is esélyt ad a megismerkedésre akik alapból nem találkoznának az "utcán".
Így jöttünk össze mi is párommal, a város két végén lakunk a munkahelyek is tök messze vannak egymástól,szórakozóhelyekre se ugyanoda jártunk ..szóval társkereső nélkül soha nem futottunk volna össze, pedig érdeklődésünk,nézeteink a világról meg minden hasonló.
Semmi rosszat nem gondolok róluk.
Hát ismerkedjen ott is, én nem bánom.
Én is ott ismertem meg a párom :) Tulajdonképp a 30+ korosztálynak nagyon nincs is egyéb lehetősége, ha nem akar az utcán leszólítani embereket. Az ő korosztályuknak való szórakozóhelyek egyre csak fogynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!