Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn akik beírják nőként, hogy kalandorok kíméljenek, ezzel pontosan mire céloznak?
Ez nem pont figyelemfelhívás arra, hogy kalandot keres, vagy volt már így átvágva?
Meg még egyéb dolgokat felsorolnak, hogy mit nem akarnak, meg hogy ők nem olyanok.
Szerintem ez pont azt jelenti amit írnak.
Tudod, sok kéretlen farok kép küldözgető, és ilyen egyből szexre invitáló egyén ír minden nőnek egy társkeresőn, akiktől már HÁNYNAK a nők.
De amúgy nem csak ezektől. A sok unalmas és nyálas pasitól is hánynak már. Egyszerűen egy igazi férfit keresnek akinek van egyénisége, ki tud tűnni a többi közül, és fel tudja csigázni az érdeklődésüket és a vágyukat. Egyszóval egy igazi férfi kell nekik.
Tudom, hogy sok filmben/sorozatban/ismert slágerben szokták azzal etetni a férfiakat, hogy ha a nő nemet mond, az igazából igent jelent, de az esetek döntő többségében a nem egyszerűen nem. Tipikus Occam borotvája eset: nem kell túlkombinálni a dolgokat. (Milyen kényelmes is lenne, ha az igen is, meg a nem is a beleegyezés lenne a nő részéről, mi?)
Nem vagyok fenn társkereső oldalakon, szóval nem nagyon tudom, milyen emberek látogatják, de jó pár évvel ezelőtt, amikor 14 évesek voltunk egyik barátnőmmel, párszor feljártunk unaloműzni (trollkodni) egy ilyen oldalra, és durván 10/5 esetben a ránk író úriember meg sem várta, hogy visszaköszönjünk, már küldte is a farokképet/pisiszex meghívást/felkérést, hogy legyünk a szeretője a felesége mellett, stb...
Még ha javult is a helyzet azóta, simán meg tudom érteni, hogy mi motivál egy nőt arra, hogy tisztázza, hogy nem ilyenekkel akar szórakozni, hanem egy normális kapcsolatot akar.
Szerintem magyarul van írva :D
Na de megnézem neked pontosan :)
Kalandor jelentése:
(kal-am-d-or) fn. tt. kalandor-t, tb. ~ok, harm. szr. ~a. Bolygó, járókelő szerencsevadász, kinek élete kalandokból, viszontagságokból áll, milyenek a régi görög hősök vagy középkori lovagok voltak.
Kíméljen jelentése:
figyelmesen bánik egy személlyel
tekintettel van rá
óv a megerőltetéstől
nem rongál
Na ebből már remélem fogod érteni :D
Ez azt jelenti, hogy az átlagos kinézetű, de lazább kapcsolatra vágyó, szexet kereső férfiak ne írjanak.
Ha egy 9/10 vagy 10/10-es pasi ráírna, hogy ráér-e ma este, akkor azonnal benedvesedik, és jópofa, önbizalommal teli lépésként fogja értékelni azt, hogy a kiírás ellenére kezdeményezett. Ilyen egy igazi férfi!
Kb azt jelenti, hogy ő nem qrva, nem fekszik ám le bárkivel...
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!