Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes társkeresőn miért csekély egy kapcsolat kialakításának esélye?
Lassan egy éve aktívan csinálom, és bele is ástam magam a témába rendesen. Van normális bemutatkozó szövegem (amibe le is szögezem, hogy komoly kapcsolat kialakítás a célom és nem a nemi kapcsolat), vannak rendes képem/képeim (bár nem vagyok izompacsirta, tahó, kopasz sfej BMW-vel), és megpróbálok kreatív üzenteket írni, de válaszokat nem igazán kapok vissza, vagy megakad a kommunikáció.
Nem is olyan lányokat választok, akik úgymond modell alkatok (gondolok itt nagy didi, hibátlan mosoly, gyönyörű pofi), mert ezek úgy pöccintettek le, mint a legyet. Inkább az átlagosnak kinéző nőknek írok, viszont ez a stratégia sem nagyon vált be, vagy náluk van túl magasan a bizonyos léc.
Hát recept az nincs. A párom 7 éve társkeresőzött -ő úgy szokta mondani 7 évbe telt mig rámtalált :-) - igaz volt 2 nem túl sikeres kapcsolata 5 éve. Jellemzően a nők még se vele-se nélküle kapcsolatban éltek vagy szellemileg voltak nagyon nullák, meg van az a réteg ami kizárt eleve..... Rám úgy talált h kb 24 órája regisztráltam be....és sok olyan motivum volt ami homlokegyenest ellenkezett az elveimmel (pl 2.levélben megadtam a telszámom)....nincs rà magyarázat talán megérzés, de vmi megfogott benne. Vicces volt a beceneve is meg aranyosan szolid a képe.... pedig nála rezgett a léc hogy még beleférek e mert majdnem diplomam van ő meg szakmunkás. De azota is egy pár vagyunk és leszünk "míg a halál el nem választ" ebben biztos vagyok :-) Soha ennyire egyforma társam nem volt,igazi lelki társak vagyunk és minden egyezik (értékrend, hobby, egyformán gondolkodunk,stb).
Ne add fel csak idő kérdése!:-)
Nagyon sok a halász, és kevés a hal.
A társkeresőkön sokkal több férfi van, mint nő.
Többek közt azért, mert a pasik közül sokan akkor is ott vadásznak alkalmi partnert, ha épp van párjuk, tehát ott van mindenki, aki szingli, aki házas, akinek párja van, aki csak alkalmi szexre vágyik, aki csak beszélgetne, aki a perverziójához keres alanyt, aki csak szórakozik, meg egy kevés olyan is, akivel érdemes ismerkedni.
Nem egyszerű kiszűrni, hogy ki hova tartozik.
Azt sokaktól hallom, hogy a nők egy része csak egónövelésre használja, csak beszélget, és nem is akar találkozni, van aki csak alkalmi szexet keres (mondjuk húszból egy), a többiek meg várják a herceget fehér lovon.
Nekem a pár találás volt a célom, ennek megfelelően keresgéltem. Nem mondom, hogy mindenkinek válaszoltam, de aki normálisan közeledett, annak igen.
Ezek szerint ez a ritka.
Amikkel én találkoztam:
1. Kamuprofilok.
2. Csak ismerkedek.
3. Bocsi, de sablonos üzenetekre nem válaszolok (bemutatkozó szövege viszont: "Lehetek az angyalod, vagy az ördögöd!")
4. Egy pontnak nem feleltél meg!!!
5. További sok sikert.
6. Jöhet a randi (aztán találkozóra már nem kerül sor).
Vele még nem, de állítólag létezik:
7. Jöhet a randi (és sor kerül a találkozóra).
Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
#1. Persze vannak pozitív kimenetelű esetek, ez a dolog helyén is van. Szerintem az azonos társadalmi rétegek közötti házasodás már nem igazán van jelen, ismerek én is ilyen párokat. Nekem sem lenne semmi ellenvetésem, ha egy diplomással hozna össze a sors (vagy a szájbertér).
#2. Igen, sok a semmirekellő, kanos alak, ezért nem is bíznak meg az emberben ezek szerint. Eléggé elszomorító dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!