Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn való ismerkedésről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn való ismerkedésről van szó. Ez valóban igy van, vagy én csinálom rosszul?

Figyelt kérdés

30-as nő vagyok. Mivel a környezetemben alig van független férfi, társkeresőn próbálkozom. Válófélben vagyok, de már egy éve nem vagyunk együtt a volt férjemmel. Ezt az online ismerkedéskor nem is titkoltam el. Alapból őszinte vagyok. A problémám az, hogy szexkapcsolatot keresők találnak meg. Amin kiakadtam, ezek a férfiak mindenféle ismerkedés, udvarlás stb.nélkül a lényegre akarnak térni. Ez igy müködik? Például: mindig akkor keresett telefonon amikor dolgozott (m.helyi tel.), akkorra szervezte a személyes találkozást amikor úgyis erre kell járnia. Aztán arról beszélt, hogy ha tetszünk egymásnak, akkor az autójában.... Elküldtem melegebb éghajlatra!Másik eset: Találkoztunk, egy vendéglő előtt. Gondoltam egy normális pasi, meghiv egy italra, sütire mindegy, közben beszélgetünk, ismerkedünk. Nem igy történt. A másfél óra alatt szinte folyamatosan arról beszélt, menjek el vele,közelebbről is megismerkedhetnénk. Felnőtt emberek vagyunk, ha működik mire kellene várnunk. Én mondtam nálam ez nem igy van, hogy először látok valakit. Iszonyúan éreztem magam,mintha egy prostituált lennék!Soha többé netes társkeresés!

Nagyon meg vagyok döbbenve,még ha ezek az emberek csupán szeretőt keresnek akkor sem igy kellene hozzáállniuk. Semennyi energiát nem akarnak befektetni. Gondolok itt telefonköltség, idő, meghivás egy kólára. Ennyire kicsinyesek manapság a férfiak. Úristen! Várom válaszaitokat.

2016. márc. 3. 10:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
66%

Hát ja. Biztos azt látják benned, hogy könnyű préda vagy, mert most válsz és nem vágysz komolyra.

DE! mégis jobb így, ilyen egyenesen,nyíltan, minthogy hetekig szédítsen meg randizgassatok, aztán ha megdugott mehetsz a levesbe. Nem?

2016. márc. 3. 10:18
 2/21 anonim ***** válasza:
66%

Érdekes hogy nekem nincs ilyen tapasztalatom pedig többször is társkeresőztem.

Ugyan az első majdnem pszichopata de az csak 15 ev utan derult ki :-D

A mostani viszont már vÉgleges :-)

2016. márc. 3. 10:18
 3/21 anonim ***** válasza:
42%
Nem kell általánosítani.. A normális férfiak 30 felett már kapcsolata van és gyerekeik. Aki egyedülálló 30 felett ott már valami probléma lehet..
2016. márc. 3. 10:19
 4/21 anonim ***** válasza:
76%

3as, ez butaság és általánosítás, hogy baj van ha egy pasi 30 felett szingli.

Ezer olyan oka lehet, amiről nem ő tehet. Pl 10 év után félredug a felesége.

2016. márc. 3. 10:21
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem itt szoktak ilyenek megtalálni, pedig nem keresek társat, és szexkapcsolatra meg nem vagyok vevő. Hülyék mindenütt vannak.
2016. márc. 3. 10:22
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam fent társkeresőn - férfi vagyok - de mivel komoly kapcsolatot kerestem, természetesen nem így álltam hozzá.

Sokan vannak társkeresőn is olyanok, akik csak élvezkedni akarnak és nem társat keresnek. Ezt nagyon nem értem, mivel számtalan oldal van, ahol egyéjszakásokat vagy akár állandó szexpartnert találhat magának. Sajnos ez van, az ilyenek "emberek" ellepik a rendes helyeket is. Emiatt nem kell általánosítanod. (Bár a férfiak többsége valószínűleg ilyen, de ők csak olyanok is...)

Már én sem vagyok fent társkeresőkön, mert egyszerűen akinek írok sem válaszol vissza.

Hiába a normálisoknak találták ki a társkeresőket, azokat már elüldözték onnan.

Igaz nehezebb, de más utakat kell találni a párkereséshez. Sok sikert! :)

2016. márc. 3. 10:22
 7/21 anonim ***** válasza:
95%

2 féle pasi van társkereaőkön, tisztelet a kivételnek de az nagyon kevés...

1. Aki csak szexet akar és folyamatosan keresi a partnereket.

2. Aki igaz vágyna kapcsolatra, de gyámoltalan hozzá., hogy rá merne írni egy nőre... Ők azt várják, hogy majd talán te írsz rájuk... Ezek általában azok, akiknek nyomorultúl sok képük van feltöltve, totálisan minden infot megadnak magukról, dea szexualításról szóló rublikákat nem töltik ki, mert még az is ciki...

2016. márc. 3. 10:23
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

nekem se volt még ilyen tapasztalatom.

melyik társkeresőn vagy fenn?

a tanácsom annyi: ne legyen fenn profilképed. ez igen jól szűri a társaságot.

30-as nő

2016. márc. 3. 10:24
 9/21 anonim ***** válasza:
70%

#3 talán kötelező kapcsolatban élni 30 felett?

Én kérek elnézés, hogy jól merem magam érezni egyedül.

2016. márc. 3. 10:36
 10/21 anonim ***** válasza:
42%

1. vannak férfiak társkeresőn akik csak dugni akarnak

2. vannak akik nem mernek ráírni mert tele van a tökük h ez is csak lekoptatja, egy szó nélkül

3. vannak akik komoly kapcsolat céljából regisztrálnak, de ugye a nők a legjobbak közül is a legjobbakat választják ergo egy átlagos pasi jobb ha nem is próbálkozik.

2016. márc. 3. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!