Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn való ismerkedésről van szó. Ez valóban igy van, vagy én csinálom rosszul?
30-as nő vagyok. Mivel a környezetemben alig van független férfi, társkeresőn próbálkozom. Válófélben vagyok, de már egy éve nem vagyunk együtt a volt férjemmel. Ezt az online ismerkedéskor nem is titkoltam el. Alapból őszinte vagyok. A problémám az, hogy szexkapcsolatot keresők találnak meg. Amin kiakadtam, ezek a férfiak mindenféle ismerkedés, udvarlás stb.nélkül a lényegre akarnak térni. Ez igy müködik? Például: mindig akkor keresett telefonon amikor dolgozott (m.helyi tel.), akkorra szervezte a személyes találkozást amikor úgyis erre kell járnia. Aztán arról beszélt, hogy ha tetszünk egymásnak, akkor az autójában.... Elküldtem melegebb éghajlatra!Másik eset: Találkoztunk, egy vendéglő előtt. Gondoltam egy normális pasi, meghiv egy italra, sütire mindegy, közben beszélgetünk, ismerkedünk. Nem igy történt. A másfél óra alatt szinte folyamatosan arról beszélt, menjek el vele,közelebbről is megismerkedhetnénk. Felnőtt emberek vagyunk, ha működik mire kellene várnunk. Én mondtam nálam ez nem igy van, hogy először látok valakit. Iszonyúan éreztem magam,mintha egy prostituált lennék!Soha többé netes társkeresés!
Nagyon meg vagyok döbbenve,még ha ezek az emberek csupán szeretőt keresnek akkor sem igy kellene hozzáállniuk. Semennyi energiát nem akarnak befektetni. Gondolok itt telefonköltség, idő, meghivás egy kólára. Ennyire kicsinyesek manapság a férfiak. Úristen! Várom válaszaitokat.
Teljesen átérzem a helyzeted!
Igaz én nem próbálkoztam társkereső oldalakkal. Viszont van, hogy esténként, amikor társaságra vágyom felnézek chat oldalakra vagy ha itt írnak szoktam válaszolgatni megadva az esélyt, hogy na most hátha egy értelmes, normális férfi talál be, de eddig ilyen szerencsém még nem volt. Valóban már a második kérdésük az, hogy:"mikor szexeltem utoljára, melyik póz a kedvencem, benne lennék-e a hármas szexben-vele és az egyik haverjával, alul vagy fölül szeretek lenni, engedem-e seg...l szájba,..." És nem is sorolnám tovább, mert még ezek a legfinomabb kérdések voltak. Jaaa, és ezek a férfiak természetesen normálisnak tartották magukat.
Félreértés ne essék, nem vagyok prűd, de nem is fogom boldog boldogtalannal kitárgyalni a szexuális életemet, vágyaimat. Pláne nem egy levélváltás után!
Nincsenek illúzióim se. Egyértelmű, hogy a szexre hajtanak, amivel szintén nincs bajom, csak a körítés nem mindegy. Van különbség a "gyere ott parkol a kocsim, dugjunk egyet" és a normálisan, ember módjára, lépésről-lépésre való ismerkedésnek. Ugyanis nem állatok vagyunk, akiknek az út szélén is jó lesz, mindenféle ismeretség nélkül.
Kérdező, neked pedig kitartás!
Ilyen a férfiak többsége sajnos.
Ne add fel szerintem még vagyunk egy páran normálisak is fent. Igaz úgy látom egyre kevesebben, én is kezdem megunni amúgy hogy ha alaul is valami az sokszor valamiért elhal később. Kezdek belefáradni pedig először nagy reményeket fűztem a netes párkereséshez.
A netes ismerkedes az egyik legjobb dolog, csak szerencse kell hozza meg okosnak kell lenni es azzal talizni aki normalisnak tunik neten. Ez a nagy titok. :)
Amugy akik szexet akarnak egybol, azok vajon miert csinaljak ezt?? Nem lehet h sok csajnak elotte meg ennyit se mondtak es vette is fel az O betut a szaja? :D
Szóval összeakadtál pár nyomorulttal, és máris leírod a társkeresőzést. Nem tudom pontosan mióta vagy fent, de ez nem megy általában 1-2 hét alatt. Kitartónak kell lenni, a hülyéket meg lepattintani, és nem agyalni rajta.
Én ilyen netes társkeresőn ismertem meg a férjemet. Szerinted nem kellett szelektálni? Dehogynem. Én speciel fél évet voltam fent, több pasival is találkoztam, még többel leveleztem, nos igen, volt aki még a randiig sem jutott el, mert előbb elkaszáltam. Szóval 6 hónap volt, mire őt, az egyetlen valamire való pasit sikerült kihalászni a sok perverz állat közül. Na jó...ő írt rám, de akkor is. Ha nem vagyok türelmes, nem ismertem volna meg őt soha.
Nem szabad türelmetlennek lenni, és nagyon úgy látom, hogy te az vagy, mert pár csalódás után rögtön feladod, miszerint soha többet társkereső. Ez nem így megy. Az emberek 99%-át érik csalódások. Vagy kitartóbb leszel, vagy esélyes, hogy egyedül maradsz. Még akkor is, ha nem csak így ismerkedsz. Most már csökkentek az esélyek alapból a korod miatt. Tudod általában egy 30-as pasi nem fog 30-as nőt választani, ha van lehetősége egy 23-25 évesre is. Szedd össze magad!
11.
Tudod a társkeresőn élő emberek vannak regisztrálva. Ha személyesen ismerkedsz, ott is élő emberek vannak, ők is ugyanúgy kereshetnek csak szexet. Teljesen lényegtelen hol ismerted meg az illetőt. Ha társkeresőn ismerted meg, akkor is belevághatja a kést a hátadba, meg akkor is, ha egy könyvesboltban szólított le személyesen.
Társkeresőn ez van, a pasik 90%-a csak dugni akar, sőt nagyon sokan házasok (gondolom téged is azért csak munkaidőben hívott...), és úgy gondolják, ha egy nő fent van társkeresőn, akkor könnyen kapható egy kis etyepetyére. Elvégre dugni akar.
A legtöbb pasi csak szexet keres, fel se fogják, hogy a nőknek társ kell, és ha majd lesz, akkor vele szexelnek. Ez nekik ilyen sci-fi kategória.
Nekik ugyanis kapcsolat nem kell, csak szex.
A maradék 10% az, aki tényleg párt keres, komoly kapcsolatot, vagy csak úgy általában társaságot. Sok esetben ők is úgy gondolják, hogy a kölcsönös "jobbrahúzás" elég, ennél többet minek erőlködni, vágjatok is bele. Nulla energia befektetés, ahogy te is írtad.
Rettentő sok pocsék első randin vagyok túl. Egy idő után igyekeztem ezt úgy felfogni, mint szabadidős programot. Ha sikerül, és van kedvem még találkozni, akkor jó, ha nem, hát nem. Legalább kimozdultam.
El is kezdtem szelektálni, aki azzal kezd, hogy nulla energia belefektetése (sétáljuk téli hidegben, nehogy ki kelljen fizetni egy kávét...), azt ki is pattintottam.
Szerencsére sikerült megtalálni a tűt a szénakazalban, ez lett a kedves férjem. :)
Addig tanulj meg kicsit jobban szűrni a beszélgetések alatt, hogy ne pazarolj időt (randit) olyanra, aki csak szexre hajt.
.... és kapaszkodj, mert rohadt sok perverz állat is be fog találni, aki öt perc után képet küld a farkáról, mert neki meggyőződése, hogy akkor olthatatlanul megkívánod, és azonnal rá akarsz cuppanni. :)
Ők se csoda, ha egyedül vannak még mindig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!