Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn való ismerkedésről van szó. Ez valóban igy van, vagy én csinálom rosszul?
30-as nő vagyok. Mivel a környezetemben alig van független férfi, társkeresőn próbálkozom. Válófélben vagyok, de már egy éve nem vagyunk együtt a volt férjemmel. Ezt az online ismerkedéskor nem is titkoltam el. Alapból őszinte vagyok. A problémám az, hogy szexkapcsolatot keresők találnak meg. Amin kiakadtam, ezek a férfiak mindenféle ismerkedés, udvarlás stb.nélkül a lényegre akarnak térni. Ez igy müködik? Például: mindig akkor keresett telefonon amikor dolgozott (m.helyi tel.), akkorra szervezte a személyes találkozást amikor úgyis erre kell járnia. Aztán arról beszélt, hogy ha tetszünk egymásnak, akkor az autójában.... Elküldtem melegebb éghajlatra!Másik eset: Találkoztunk, egy vendéglő előtt. Gondoltam egy normális pasi, meghiv egy italra, sütire mindegy, közben beszélgetünk, ismerkedünk. Nem igy történt. A másfél óra alatt szinte folyamatosan arról beszélt, menjek el vele,közelebbről is megismerkedhetnénk. Felnőtt emberek vagyunk, ha működik mire kellene várnunk. Én mondtam nálam ez nem igy van, hogy először látok valakit. Iszonyúan éreztem magam,mintha egy prostituált lennék!Soha többé netes társkeresés!
Nagyon meg vagyok döbbenve,még ha ezek az emberek csupán szeretőt keresnek akkor sem igy kellene hozzáállniuk. Semennyi energiát nem akarnak befektetni. Gondolok itt telefonköltség, idő, meghivás egy kólára. Ennyire kicsinyesek manapság a férfiak. Úristen! Várom válaszaitokat.
Te nem csinálsz semmit rosszul. A társkeresős férfiak többsége (bár az ilyen állatokra inkább a "kankorcs" jelző illik) csak szexet akar. Viszont az egyik előttem szólóval, azt hiszem #18, első mondatával egyet kell értsek! Pár (jópár) eset alapján ne írd le az internetes társkeresést. Akkor inkább próbálj többet szűrni, még konkrétabban keresni, illetve a mai világban már ne csak a férfiak írására várj, hanem írj te is nyugodtan. Illetve próbálj meg esetleg pont hogy tágabb körben ismerkedni. Ne lőjj be egy pontos réteget, hanem az eltervezett ideálodon kívüliekkel is próbálkozz.
A másik oldali példa én vagyok.
18 éves fiú. Soha nem szerettem a nálam fiatalabb lányokat. 19-40 a határom. 24 éves koromra legalább 1 gyereket szeretnék, természetesen házassággal együtt. Engem a vers, virág, bonbon, gyertyafényes vacsora, szétszórt rózsaszirmok, szerenád (komolyan! már adtam :) ), stb szellemben neveltek. Nőben pedig mindig is olyat kerestem aki választékosabb szóhasználatú, inkább menne estélyre, mintsem buliba, és még pár dolog. Azt mondják nem nézek ki rosszul, bár ebben nem lennék olyan biztos. Az önbizalmam megvan, nem vagyok visszahúzódó. Ehhez képest mégis aligha írnak vissza a nők, vagy az adatlapom elolvasása után (ha egyáltalán elolvasták) is letudják annyival, hogy fiatal vagyok. Mindezt a bemutatkozásom után.
Ennyi erővel ugyanezt a kérdést feltehetném én is. A korkülönbségen kívül (intellektualitást tekintve egy 30-as férfin is túlteszek [30-as nők és a volt tanáraim szerint]) mi a probléma Velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!