Ti mit éreztek ha ilyen tudatlanokkal hoz össze a sors? Vannak esetleg ilyen sztorijaitok?
Szóval tegnap boltban ilyeneket hallok, hogy délután 4 és pár nap alatt fogyott 2 kilót, egész hosszú beszélgetés volt a pénztárosnő meg valami ismerőse között, de már úgy éreztem tartok nekik kiselőadást, annyi hülyeséget összehordtak.
Másik sztori, buszon a srác(18-20év körül) valami csajjal dumál, és mondja hogy ő kondizik, akaratlanul is hallottam azt a csodás diszkurzust, miszerint az a baj az egésszel hogy csak az tudja kigyúrni magát aki gazdag,mert nem tud bevinni annyi fehérjét, állitása szerint akinek nincs pénze jó kajára(mert csak a csirke jó) az fehérjeporral oldja meg, de ő nem akarja magát hozzászoktatni mert akkor eltűnik az izom.
Egyik szemem sir, a másik nevet ilyen helyzetekben és mégis olyan gyakori.Ti szoktatok esetleg segiteni,nevettek magatokban vagy mit reagáltok rá?:)
Tudom, hogy ez csak ilyen időtöltögetős,dumálgatós kérdés, nem muszáj válaszolni, csak gondoltam kis feszültségoldásnak jó lesz mert ebben a kategóriában igen komoly csaták mennek néha.:)
19F
hogy délután 4 után nem eszik semmit és pár nap alatt fogyott 2 kilót*
bocsi, esküszöm leütöttem a billentyűzeten minden gombot,a böngésző a ludas:)
Annyi egetverő hülyeséget olvastam és hallottam már a témában, hogy viszonylag immunis vagyok ezekre. Nem eléggé, de beleőrülnék, ha igazán felhúznám magam ezeken.
Évek óta javítgatok ki dolgokat a fogyókúrásban, ha nem tudnám korábbról, hogy nem vagyok mazochista, gyanúsan néznék magamra... S akkor a nőimagazinok és a netes "szerezz 10 kiló izmot erőfeszítés nélkül pár hét alatt" agymenések még sehol, szerencsére azokba elég ritkán futok bele.
Ez van, ne zavartasd magad, nem érdemes. Ha valami rokon, barát most ilyet, világosítsd fel, aztán vagy lepereg róla, vagy nem. Ennyit tehetsz.
köszi a (meglepően) normális válaszokat mindenkinek:)
nőimagazinnal egyszer találkoztam, barátnőm nővére aki napi 1 almát eszik és minden nap guggol saját súllyal:')
de az nem is bosszantó ha valaki bedől neki, mert nem szakértők,nem foglalkoznak úgy igazán vele, hanem az hogy nem hallgatnak az emberre, mert "nem akarnak kigyúrt állatok lenni" stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!