Ilyen esetben is egészségesen kell étkeznem?
180cm 57kg 16/f
Szeretnék izmosodni és látványos változást elérni
Mindenkinek egészségesen kéne étkeznie.
Akkor is ha nem edz. Nem a külalakért kell egészségesen enni, hanem az egészség miatt.
Csirkerizsből is lehet annyit enni, hogy 40% testzsíron köss ki, és mekdonácból' is annyit, hogy 1 grammot ne hízz. Nem itt a lényeg.
Okos, helyes táplálkozást kéne folytatni, amibe belefér gyakorlatilag minden, csak MÉRTÉKKEL. Nem kell csirkerizs gyökérnek lenni.
Azért eszel egészségesen, hogy egészséges legyél... :D
Ismerek olyat, aki minden fost összeeszik, de 2 dologra figyel: meg legyen a fehérje, és a kalória mennyiségre.
Szálkásítok, most is van, hogy lecsúszik pizza, Süti, stb, bár nem olyan sokszor, viszont akkor azt levonom a "normál" kajából. Semmi bajom nem lett eddig belőle, szépen megy le a zsír :D
180cm-hez 57kg, hát az biztos, hogy nem feszül a karodon a póló.
Viszont a jó hír, hogy ha nem azért vagy ilyen sovány, mert semmit sem eszel, hanem, mert gyors az anyagcseréd, hogy több sz@r kaját ehetsz gond nélkül.
Jó mondjuk nem kell túlzásba vinni.
Neked kb 1600 kalória kell, hogy megtartsd a jelenlegi súlyod, ezt első körben 2000re fel lehetne tolni.
Csak, hogy lásd:
500g csirkemell, 300g rizs, 30g kókuszolaj, 200g Brokkoli
Na ez 2000kcal úgy nagyjából.
Ez kb 100g fehérje, 225g szénhidrát, és 40-45g zsír.
Emellett persze nyomás edzeni, ha teremben akarsz akkor nézz utána a dolgoknak, vagy kérj meg egy ismerőst, hogy vezessen be a témába.
Először, fókuszálj arra, hogy megtanuld a gyakorlatokat, szoktasd a tested a súlyokhoz, építsd ki az agy izom kapcsolatot (tudom, hülyén hangzik, régen én sem értettem, de mostmár igen, és amióta kialakult marha egyszerű jót edzeni).
Egy másik jó opció szerintem a street workout, viszont ahhoz sajnos nem tudok hozzászólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!