Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 70 kg fekvenyomas 75-76 kg...

70 kg fekvenyomas 75-76 kg testsullyal milyennek számit ha eloszor nyomtam fekve?

Figyelt kérdés
Eddig csak saját testsulyos edzest csinaltam sokáig es most kezdtem el terembe járni 183 cm magas 22f

2022. nov. 21. 23:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Első edzésen elég jó. Nálunk van egy gyerek, kb 60-70kg-val kezdte a fekvenyomást, most 3 év után 180-190 az 1 ismétléses maxa.
2022. nov. 21. 23:33
 2/9 anonim ***** válasza:
97%

Én 16 évesen, az akkori kemény 65 kilómmal kinyomtam szintén a 70 kilót a legelső edzésemen (előtte birkóztam, közöm nem volt a súlyzókhoz). Ez akkora teljesítmény volt, hogy az összes osztálytársam be volt szarva, mert hogy nálam erősebb ember a világon nincs. Aztán 3 évvel később, az akkor már jóval nagyobb testsúlyommal még mindig alig ment ki a 100, úgyhogy pont ennyit érnek az ilyen teljesítmények, pont ennyi jelentőségük van. Nem sok. Majd az lesz mérvadó, hogy mennyit nyomsz fekve jövő évben ilyenkor. Egyébként ezen az oldalon mindig tudod csekkolni az aktuális maxaidat az adott gyakorlatban:

[link]

2022. nov. 22. 00:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha mozogtal azer vmit elotte akkor atlagos
2022. nov. 22. 01:59
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
1rm-nek gyenge, szériázni jó
2022. nov. 22. 05:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha tényleg csináltad a saját testsúlyos edzést akkor nem nagy szám. De amúgy mit számít? Kezdj el normálisan edzeni súlyokkal és megerősödsz.
2022. nov. 22. 09:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat egyik haveromnak furcsa is volt hogy fekve ennyi megy ki bicepszböl ruddal meg 45 kg az 1 ismetleses maxom aztmondta ilyet még nemlatott😅
2022. nov. 22. 20:47
 7/9 A kérdező kommentje:
5 ödik. Igen tényleg csinaltam, szinte egesz életemben saját testsullyal edzettem kisebb Nagyobb kihagyasokkal, elötte birkozás, de januartol rendszeresen nyomtam saját testsullyal es eleg jól megerosodtem, +9 kg fel is jött aztán kezdtem megunni a sok ismetlest es most inkabb a sulyzos edzés érdekel jobban. Persze mellette ugyanúgy húzódzkodok, tolodzkodok.
2022. nov. 22. 20:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Nincs jelentősége hogy te mennyit nyomsz ki elsőre.Főleg mert nem is tudsz fekvenyomni.

Nem a súly a lényeg, hanem az agy izom kapcsolat,ami az adott izom munkája és nem a derekadtól kezdve a nyakadon át,a válladig való beledolgozás.Ennek a megtanulása, nem az első tiz percben lesz meg,hanem kesőbb.Vagy még akkor se!Van olyan, aki hónapokig szépen elnyomkod semmi eredmény nélkül!

Szval ha az volt a kerdésed lényege hogy a jelenlegi erőszinted mit hoz a jövőben,akkor azt a jóisten tudja csak.

2022. nov. 24. 08:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Kezdő:

[link]

2022. nov. 30. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!