Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ki tudom gyúrni magam ha...

Ki tudom gyúrni magam ha óránként emelgetek súlyokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nehezen tudom rávenni magam hogy egybe végig csináljak egy edzést, viszont arra pl. simán hogy nap közben ha eszembejut, megcsináljak 3 sorozatot egy gyakorlatból, és egyébként kevésbé kimerítőnek is érzem, még ha a maxot nyújtanám mindegyik gyakorlatból, mivel nem fél óra alatt van az összes terhelés, hanem elnyújtva.

Tegyük fel hogy így edzek, felkelek 1 gyakorlat, aztán 1-2 óránként a következő, van valami hátránya ahhoz képest hogy egymás után csinálom őket

2022. nov. 5. 00:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
#10, tegyük fel hogy az étkezésem és a regeneráció rendben van (tudom nem hangzik úgy a buta kérdés miatt, de régebben tervezett étrend szerint fogytam, kcal fehérje stb), akkor ilyen edzés mellett nőnék? Számomra sokkal nehezebb rávenni magam az edzésre mint arra hogy rendesen kajáljak.
2022. nov. 5. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!