Street workout jobb edzés mint a hagyományos súlyzó emelgetés?
Azt írták ízületeket jobban kíméli és sokkal jobb az edzés hatásfoka a street workout edzésnek.
Most akarok nekiállni edzeni érdemesebb a súlyemelést ekerülni ha kímélni akarom az ízületeket?
Kik írták, hol írták? Linkeld be a metaanalízist, ahol olvastad ezt a ténymegállapítást, professzor úr! Shopbuilder, Nők Lapja, Gyakorikerdesek.hu komment 2014-ből nem ér.
Az izületeket a helyes edzéstechnika kíméli, nem egy bizonyos sportág. Ha szabályos a technikai végrehajtásod, továbbá rendben van a mobilitásod, akkor mind a street workout, mind a súlyzós edzés optimális lesz az izületeid számára. Ha szar a technikád, szar a mobilitásod, akkor se a street workout, se a súlyzós edzés nem lesz optimális az izületeid számára. Tudsz követni?
Az "edzés hatásfoka" nem tudom, hogy mit jelent. Elmagyarázod nekünk?
mind kettő egyformán hatékony és egyformán veszélyes
minden a helyes kivitelezéstől, technikától, az edzésterv felépítésétől függ
ha totál kezdő vagy akkor midnkettővel simán tökreteszed magad
Genetikától is függ hogy lesz-e baja az ízületednek. Ha bemelegítés megvan, nyújtás helyesen elvégzett gyakorlat akkor nincs gond, ahogyan azt előttem megírták.
Én még annyit írnék hozzá hogy ha hidegben edzel nem tesz jót az ízületnek, de ez öreg korra derül ki hogy milyen állapotban lesz az ízületed.
Élj és csináld azt amelyik jól esik, legyen az súlyemelés vagy Street workout.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!